24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Edward Snowden είναι πλέον στο twitter. Ακολουθήστε τον

    O Edward Snowden είχε αναφερθεί πρόσφατα στην πιθανότητα χρήσης ενός twitter account και να που τώρα αυτό γίνεται πραγματικότητα.

    edward snowden twitter

    Μπορείτε να τον βρείτε στο @Snowden, όπου έχει αυτή τη στιγμή (29.09, 21:45μμ) περί τους 375.000 followers (οι οποίοι φυσικά αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς), ενώ εκείνος ακολουθεί… μόνο τον επίσημο λογαριασμό της NSA!

    Ο άνθρωπος που αποκάλυψε το σκάνδαλο παρακολουθήσεων της υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ και μας άνοιξε ένα τεράστιο “παράθυρο” γνώσεων σχετικά με το πώς οι μυστικές υπηρεσίες του πλανήτη μπορούν πανεύκολα να ρίξουν το “βλέμμα” τους στον καθένα από εμάς αλλά και απόκρυφα ιδιωτικά δεδομένα, δεν έχει προλάβει φυσικά να γράψει πολλά στο λογαριασμό του, σε κάθε περίπτωση τα τιτιβίσματά του έχουν το ενδιαφέρον τους.

    Με hints για “μυστικά project” στο Freedom of the Press Foundation, αρκετό χιούμορ και διάθεση για διάλογο (ήδη έχει ανταλλάξει tweets με τον Neil deGrasse Tysonαλλά και τονίζοντας ότι βλέπει τον εαυτό του ως έναν “πολίτη με μία φωνή” και όχι ως έναν ήρωα, ο Snowden θα μας δώσει μέσω του twitter τη σπάνια ευκαιρία να δούμε κάποιες καθημερινές σκέψεις ενός ανθρώπου που οι αποκαλύψεις του τα τελευταία χρόνια τον καθιστούν σε ένα από τα πλέον σημαντικά αλλά και πολυσυζητημένα πρόσωπα του πλανήτη. Ακολουθήστε τον!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles