19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ευχάριστα νέα για όλους τους fans, το HBO ετοιμάζει περισσότερο «Game of Thrones»!

    Με το Game of Thrones, τη σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, να φθάνει στο τέλος του το 2018, πολλοί είναι εκείνοι οι φανατικοί οπαδοί οι οποίοι ανυπομονούν να πληροφορηθούν ποια είναι τα σχέδια του HBO, για τον φανταστικό αυτό κόσμο που βασίζεται στις νουβέλες του George R.R. Martin. Σήμερα, μάθαμε, ότι ίσως προετοιμάζονται όχι ένα αλλά πέντε Game of Thrones prequels. Με τον Martin να έχει ήδη αναφέρει ότι προετοιμάζονται τέσσερα prequels τον περασμένο Μάιο του 2017, η ιστοσελίδα Variety βρίσκεται σε θέση να επιβεβαιώσει την πυρετώδη προετοιμασία του πέμπτου αυτού.

    game-of-thrones-s7-15-640x0

    Ο Martin θα εμπλακεί στο κάθε ένα από αυτά prequels, με τα πρώτα τέσσερα να έχουν αναπτυχθεί από τους συγγραφείς Max Borenstein (Kong: Skull Island), Jane Goldman (Kingsman: The Golden Circle), Brian Helgeland (Legend) και Carly Wray (Mad Men). Με το πέμπτο θα ασχοληθεί ο βετεράνος συγγραφέας και παραγωγός του Game of Thrones, Bryan Cogman, που έγραψε το επεισόδιο Stormborn του έβδομου κύκλου και το The Broken Man του έκτου κύκλου.

    Ο Martin ξεκαθαρίζει πάντως ότι κανένα από αυτά τα projects δεν θα αποτελούν spin off αλλά ούτε και οι χαρακτήρες του ενός θα συνεχίζουν στο επόμενο. Επομένως, όσοι από εσάς αναζητάτε νέες περιπέτειες για τον Hot Pie, μάλλον θα απογοητευθείτε. Αν και οι φανατικοί οπαδοί της σειράς σίγουρα ανυπομονούν μπροστά σε μια τέτοια προοπτική, ο Martin εξηγεί ότι είναι απίθανο το HBO να επιλέξει και τα πέντε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles