22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Ευχάριστα νέα για τον Ninja! Τι ανέφερε μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο

    Μια μόλις εβδομάδα μετά τη δήλωσή του ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο του δέρματος, ένας από τους δημοφιλέστερους streamers του Twitch, ο Ninja, ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

    Πιο αναλυτικά, ο 32χρονος επαγγελματίας gamer δημοσίευσε το “σοκ” που πέρασε μετά τη διάγνωσή του στο X (Twitter) στις 26 Μαρτίου. Ο Ninja, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Tyler Blevins, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του ετήσιου δερματολογικού του ελέγχου δέρματος, βρέθηκε κάτι ύποπτο στο κάτω μέρος του ποδιού του, που αποδείχθηκε ότι είναι μελάνωμα. Xρησιμοποίησε αυτήν την εμπειρία του για να παροτρύνει όσους τον παρακολουθούν να δίνουν προτεραιότητα σε τακτικούς ελέγχους του δέρματος.

    Σε νέα ανάρτηση που δημοσίευσε στις 4 Απριλίου, ανακοίνωσε στους followers του στο Twitter ότι “αυτήν τη στιγμή, είμαι επίσημα απαλλαγμένος από τον καρκίνο”.

    Συγκεκριμένα, ο streamer έγραψε:

    “Μόλις πήρα τα νέα από τον δερματολόγο μου. Υπέροχα νέα! Η αφαίρεση ήταν επιτυχής και μετά τη βιοψία αφαιρέθηκε πλήρως. Αυτή τη στιγμή είμαι και επίσημα απαλλαγμένος από τον καρκίνο. Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας και τα καλά σας λόγια την περασμένη εβδομάδα”.

    Η είδηση προκάλεσε μια έκρηξη υποστήριξης από συνάδελφους δημιουργούς, φίλους και fans online.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles