15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    “Εφιάλτης” για τη Rockstar οι διαρροές για το GTA VI

    Μια μεγάλη διαρροή που αφορά το επερχόμενο Grand Theft Auto VI έχει αναστατώσει τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο, αφού μια pre-alpha έκδοση και αρκετά screenshots δημοσιεύτηκαν ξαφνικά την Κυριακή το πρωί.

    Το υλικό προήλθε από τους servers της Rockstar, από έναν hacker με το ψευδώνυμο “teapotuberhacker,” ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει στη διάθεσή του τον πηγαίο κώδικα από το GTA 5 και 6. O ίδιος μάλιστα σημείωσε πως έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την εταιρεία για να καταλήξουν σε συμφωνία.

    Τα videos αποκάλυψαν μια γυναίκα πρωταγωνίστρια (την πρώτη για το franchise) να περπατά σε ένα strip club και έναν άντρα να πυροβολεί, ενώ σε άλλο video οι χαρακτήρες φαίνονται να συνεργάζονται. Όλοι όμως απορούσαν αν όντως πρόκειται για υλικό από το GTA 6, όπως ισχυρίστηκε ο hacker.

    Σύμφωνα με τον Jason Schreier του Bloomberg, οι διαρροές είναι όντως αληθινές. Ο ίδιος ανέφερε:

    «Όχι ότι υπήρχαν πολλές αμφιβολίες, αλλά επιβεβαίωσα με πηγές μου στη Rockstar ότι η μαζική διαρροή του Grand Theft Auto VI αυτό το Σαββατοκύριακο είναι όντως αληθινή. Το υλικό είναι πρώιμο και ημιτελές, φυσικά. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες διαρροές στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών και για έναν εφιάλτη για τη Rockstar Games».

    Η εταιρεία ανάπτυξης, όπως έγινε γνωστό, έχει προχωρήσει ήδη στις απαιτούμενες νομικές κινήσεις, ώστε να «κατέβουν» τα πλάνα από τις πλατφόρμες.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο trailer και συλλεκτικό χειριστήριο για το God of War Ragnarok

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles