17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέο trailer και συλλεκτικό χειριστήριο για το God of War Ragnarok

    Το πολυαναμενόμενο God of War Ragnarok απέκτησε ένα ακόμα trailer, λίγο πριν την κυκλοφορία του που έχει προγραμματιστεί για το Νοέμβριο. Το video συνδυάζει σκηνές που έχουμε ήδη δει και gameplay, αποκαλύπτοντας λίγα ακόμα στοιχεία για τη νέα περιπέτεια του Kratos και του γιου του Atreus.

    Ο Kratos βρίσκεται για ακόμα μια φορά εν κινήσει και ο Atreus κρατά μυστικά για τον εαυτό του. Βλέπουμε επίσης τους Freya, Thor, Valkyries και αρκετές σκηνές μάχης.

    Το God of War Ragnarok λέγεται ότι θα είναι το τελευταίο της σειράς, που ξεκίνησε το 2018 με το God of War. Προηγουμένως, ο Kratos είχε θέση στο ελληνικό πάνθεον και σε 6 παιχνίδια στις κονσόλες PlayStation 2, PlayStation 3 και PlayStation Portable.

    Μαζί με το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και ένα συλλεκτικό χειριστήριο για τον τίτλο, με χρώμα μπλε-πάγου στα πλαϊνά τμήματα και τις απεικονίσεις ενός λύκου και μιας αρκούδας. Υπενθυμίζεται πως το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Project Red & Project Jade… και το Assassin’s Creed ταξιδεύει στην φεουδαλική Ιαπωνία και στην Κίνα!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles