19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ευκαιρίες για κυπριακούς φορείς να συνεργαστούν με φορείς του Ισραήλ

    Πρόσκληση προς τους κυπριακούς φορείς (επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς/ερευνητικούς οργανισμούς, κοκ) που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με αντίστοιχους φορείς του Ισραήλ για την υποβολή Προτάσεων «Πράσινη Συμφωνία» στο πλαίσιο του Ορίζοντα 2020 (Green Deal Call: GDC) απευθύνει το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Israel-Europe Research & Innovation Directorate (ISERD).

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την εξειδίκευσή τους και τα θεματικά πεδία της Πρόσκλησης που τους ενδιαφέρουν συμπληρώνοντας το σχετικό ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο, το αργότερο μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2020.

    Ο κοινός κατάλογος των φορέων από τις δύο χώρες που θα δηλώσουν ενδιαφέρον θα ενημερώνεται και θα κοινοποιείται σε όλους τους ενδιαφερόμενους καθημερινά. Επιπρόσθετα, υπάρχει η δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να αναρτήσουν το προφίλ τους στην πλατφόρμα με κοινό αρχείο στο οποίο θα έχουν πρόσβαση μόνο όσοι θα εγγραφούν στην σχετική υπηρεσία.

    Ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα επιδειχθεί σε αυτή τη φάση ενδέχεται να διοργανωθούν πρόσθετες, πιο στοχευμένες, δραστηριότητες δικτύωσης μεταξύ των φορέων των δύο χωρών (πχ στόχευση σε μια θεματική ενότητα ή πεδίο, κατ’ ιδίαν επαφές μεταξύ φορέων από τις δύο χώρες με κοινά ενδιαφέροντα, κοκ).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles