18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τα “εφόδια” για διαύγεια και αντοχή

    Επιστροφή στα θρανία. Επιστροφή και στις υποχρεώσεις. Τώρα είναι η εποχή που φανερώνονται οι αντοχές του οργανισμού απέναντι στην κόπωση του μυαλού από την πολύωρη μελέτη, το άγχος των εξετάσεων και τους ρυθμούς της απαιτητικής καθημερινότητας.

    Επειδή όσο καλοκουρδισμένος κι αν είναι οργανισμός σας θα χρειαστεί “χείρα βοηθείας” την καλύτερη λύση προσφέρει ο βασιλικός πολτός Ελοβάρη που αποτελεί τον πιο φυσικό σου σύμμαχο. Πλούσιος σε μέταλλα, ιχνοστοιχεία και απαραίτητες για τον οργανισμό βιταμίνες αποτελεί την πλουσιότερη υγιεινή τροφή της φύσης ενώ παράλληλα επιδρά θετικά στο μεταβολισμό και τη μακροζωία, αυξάνει τις σωματικές και πνευματικές δυνάμεις και ενισχύει αποτελεσματικά τη μνήμη και την άμυνα του οργανισμού για να μπορείς να αποδίδεις στο 100% των δυνατοτήτων σου κάθε μέρα! Χάρη στο σύμπλεγμα βιταμινών Β που περιέχει δρα ευεργετικά στο νευρικό σύστημα αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις αρνητικές επιδράσεις που προκαλεί το άγχος στον οργανισμό σου!

    vasilikos-poltos

    Το αποτέλεσμα; Δύναμη, τόνωση, ενέργεια αλλά και ομορφιά. Ο βασιλικός πολτός Ελοβάρη έχει υποστεί όλους τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους και απευθύνεται σε παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένους και αθλητές!

    BP_013

    Ένας άλλος σημαντικός σύμμαχος που ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, προσφέροντας αποδεδειγμένα μοναδική ενέργεια, διαύγεια και αντοχή κάθε μέρα, είναι η Marcus Rohrer Σπιρουλίνα. Αποτελεί μια από τις πλουσιότερες θρεπτικές πηγές της φύσης καθώς είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλά, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα καθώς και τις πολύτιμες ουσίες χλωροφύλλη, φυκοκυανίνη, βήτα-καροτίνη γ-λινολελινό οξύ και ιδανική πηγή βιοδιαθέσιμου σιδήρου.

    Marcus Rohrer Spirul#32282B

    Τονώνει και ενισχύει το ανοσοποιητικό θωρακίζοντας το ενάντια σε εξωγενείς επιβλαβείς παράγοντες (ιούς, μύκητες κ.α.).  Είναι η μοναδική σπιρουλίνα στον κόσμο που χάρη στο ειδικό Viosol μπουκάλι της, διατηρεί τη φρεσκάδα και τα ευεργετικά συστατικά της ανέπαφα από τον ήλιο! Καθαρίζει τον οργανισμό, τονώνει τον μεταβολισμό και φυσικά προσφέρει δύναμη και ευεξία όλη μέρα! Ιδανική για όλη την οικογένεια!

    Αναζητήστε τα προϊόντα της Ελοβάρη Αγγέλικα Α.Ε. σε όλα τα φαρμακεία για μια δυναμική και αποδοτική σχολική χρονιά!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles