15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έφτασαν και επίσημα τα NFTs στο Instagram

    Τα NFTs έχουν κερδίσει έδαφος τα τελευταία χρόνια μεταξύ των χρηστών στα social media, με αποτέλεσμα η Meta να επενδύει σε αυτά, φέρνοντας νέες δυνατότητες στις πλατφόρμες της. Τα Non-fungible tokens (NFT) έφτασαν επίσημα πλέον στο Instagram μετά από αρκετή αναμονή. Η εταιρεία ανακοίνωσε χτες την “άφιξη” του digital collectible feature που θα είναι διαθέσιμο αρχικά σε κάθε χρήστη στις Η.Π.Α.

    Η νέα αυτή δυνατότητα στο Instagram βρισκόταν σε κατάσταση δοκιμών από το Μάιο. Τώρα όμως οι users μπορούν να συνδέσουν τα ψηφιακά πορτοφόλια Coinbase, Dapper Labs, MetaMask, Rainbow και Trust με το Instagram και να προβάλουν τα NFTs τους και στο λογαριασμό τους στο Facebook.

    “Σήμερα ανακοινώνουμε ότι ο καθένας στο Facebook και το Instagram στις Η.Π.Α πλέον μπορεί να συνδέσει το πορτοφόλι του και να μοιραστεί τα digital collectibles”, αναφέρει σε ανακοίνωση η Meta. “Επιπροσθέτως, οι χρήστες στις 100 χώρες που είναι διαθέσιμα τα digital collectibles στο Instagram μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτή τη λειτουργία”.

    Η ανακοίνωση ήρθε λίγο μετά την είδηση ότι ο CEO της Meta, Mark Zuckerberg, πούλησε ως NFT μια κάρτα του baseball από την παιδική του ηλικία για 105.000 δολάρια.

    Διαβάστε επίσης:

    Έφυγε από τη ζωή ο 59χρονος ράπερ του “Gangsta’s Paradise” Coolio (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles