15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ευτυχία για τους PC gamers! To Red Dead Redemption 2 ανακοινώθηκε για PC!

    Το Red Dead Redemption 2 κατάφερε να γράψει ιστορία, αποτελώντας το κορυφαίο game για το 2018! Η Rockstar για μια ακόμη φορά ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη, δημιουργώντας ένα πραγματικό αριστούργημα που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από κοινό και reviewers και το μόνο σίγουρο είνια ότι θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια από τους φίλους του gaming.

    ΡRed Dead Redemption 2

    Εδώ και πολλά χρόνια, πάγιο αίτημα των PC gamers από το πρώτο Red Dead Redemption ήταν η κυκλοφορία του γνωστού open-world western game στο PC, ωστόσο παρά την πίεση και τα αμέτρητα petitions, κάτι τέτοιο δεν συνέβη… ποτέ. Παρόλα αυτά, η Rockstar μας επεφύλασσε πρόσφατα μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς ανακοίνωσε ότι το Red Dead Redemption 2 θα βρει τελικά τον δρόμο του και στα PC! Το αγαπημένο western game, θα κάνει την εμφάνιση του για PC στις 5 Νοεμβρίου και σύμφωνα με τους developers της Rockstar θα έρθει με αρκετά «δωράκια» όπως αναβαθμισμένα γραφικά, αλλά και πρόσθετο content με νέες bounty missions, Gang Hideouts, νέα όπλα και πολλά ακόμα! Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε περσότερο, απλώς ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση για τις 5 Νοεμβρίου, ενώ περιμένουμε και τα recommended και munimum system requirements για να δούμε εάν θα πρέπει να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη, φέτος τα Χριστούγεννα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles