20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ευτυχισμένο το 2020, με τρία ΔΩΡΕΑΝ Full games από το Epic Game Store!

    Η νέα χρονιά ξεκίνησε και φυσικά το Epic Game Store δεν θα μπορούσε παρά να μας ετοιμάσει μια σούπερ πρωτοχρονιάτικη έκπληξη, προσφέροντας σε όλους τους PC gamers… 3 free games! Ναι, καλά διαβάσατε και δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στη γνωστή πλατφόρμα και να κατεβάσετε τα Darksiders 1 και 2 αλλά και το Steep, εντελώς δωρεάν!

     

    Το πρώτο Darksiders κυκλοφόρησε πριν από περίπου 10 χρόνια και ξεχώρισε για τη μοναδική αισθητική και την κολασμένη ατμόσφαιρα του, αλλά και για το ανυπέρβλητο hack ‘n slash gameplay. Το Darksiders 2 προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, καθώς εστίασε σε έναν open-world κόσμο και τελειοποίησε πολλές από τις πτυχές του πρώτου game. Το δε Steep της Ubisoft είναι τελείως διαφορετικού στυλ, καθώς ασχολείται με τον κόσμο των χειμερινών sports, με τους gamers να επιχειρούν να κατακτήσουν τις χιονισμένες βουνοπλαγιές, κάνοντας ski, snowboard, αλεξίπτωτο, wingsuit και glide. Οι τρεις τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι για δωρεάν download μέχρι τις 9 Ιανουαρίου, οπότε όπως αντιλαμβάνεστε τα κατεβάζετε χωρίς δεύτερη σκέψη!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles