22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έγινε σήμερα η παράδοση του νέου φορητού υπολογιστή Prestigio SmartBook 141 C4 στην νικήτρια του διαγωνισμού του digitallife

    Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Κεντρικά Γραφεία της ASBIS Kypros Ltd στην Λεμεσό, η παράδοση του δώρου στην τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού του digitallife.com.cy για τον νέο φορητό υπολογιστή Prestigio SmartBook 141 C4. Ο διαγωνισμός είχε ξεκινήσει την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και προσκαλούσε τους φίλους των κοινωνικών δικτύων να κάνουν like στην ιστοσελίδα του digitallife.com.cy στο facebook και Public Share το σχετικό post. Ο διαγωνισμός έληξε στις 4 Οκτώβριου στις 23:59, και δικαίωμα συμμετοχής είχε οποιοσδήποτε πρόσωπο που πληρούσε τους σχετικούς όρους του διαγωνισμού.

    Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Άντρη Νεοκλέους η οποία παρέλαβε σήμερα από την κα. Μαρίνα Παπαδόπουλου, DM & E-Commerce Assistant της ASBIS Kypros Ltd το νέο φορητό υπολογιστή SmartBook 141 C4 της Prestigio, που ήταν και η δωροθέτρια εταιρεία του διαγωνισμού.

    Να σημειωθεί ότι ο νέος φορητός υπολογιστής 141 C4 της Prestigio, ενσωματώνει προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και μπορεί να λειτουργήσει ως ένας εξαιρετικός βοηθός για κάθε μαθητή άλλα και για όσους εργάζονται σε γραφείο.

    Διαθέτει επεξεργαστή Dual Core AMD A4-9120E με ταχύτητα έως 2,2 GHz, καθώς και 4 GB μνήμης RAM και 64 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Είναι εξοπλισμένος με οθόνη 14,1 ιντσών, IPS υψηλής ποιότητας με ανάλυση FullHD, δίνοντας στον χρήστη μια άριστης ποιότητας εικόνα. Χάρη στις θύρες USB 3.0, USB 2.0 και USB Type-C, μπορείτε να συνδέσετε πολλές συσκευές.

    Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε προεγκατεστημένη έκδοση λειτουργικού συστήματος, μεταξύ Windows 10 Home για οικιακή χρήση ή Windows 10 Pro για επαγγελματική χρήση.

    Τέλος, είναι πολύ βολικός στη μεταφορά, καθώς ζυγίζει μόλις 1,3 κιλά και έχει πάχος 2 εκατοστά. Έτσι καταφέρνει να χωράει εύκολα σε σακίδιο πόλης, σε γυναικεία τσάντα μεσαίου μεγέθους, ακόμη και στο αεροπλάνο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles