13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Εγκαινιάστηκε το δίκτυο οπτικών ινών μέχρι το σπίτι, της Vodafone στο Βύρωνα

    H Vodafone παρουσίασε επίσημα χθες σε εκδήλωση στο Βύρωνα, το πρώτο μεγάλης κλίμακας δίκτυο οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (Fiber To The Home – FTTH) στη χώρα. Διατίθεται εμπορικά σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες.

    Vodafone-FTTH-01

    Το FTTH δίκτυο της Vodafone, το οποίο καλύπτει 17.000 νοικοκυριά στο Βύρωνα, εγκαινιάστηκε παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά, του Γενικού Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Βασίλη Μαγκλάρα και του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην περιοχή.

    Vodafone Fiber Arena VR

    Το νέο δίκτυο FTTH της Vodafone Ελλάδας υποστηρίζει μία σειρά από υπηρεσίες και εφαρμογές νέας γενιάς που απαιτούν υπερυψηλές ταχύτητες και σταθερότητα σύνδεσης, εφαρμογές που θα βοηθήσουν την Ελλάδα να προχωρήσει ταχύτερα προς την υλοποίηση του οράματος της Κοινωνίας των Gigabit.

    Vodafone Home Super Fiber Double Play & Vodafone Home Super Fiber Triple Play

    H Vodafone Ελλάδας ξεκινά την εμπορική διάθεση των οικιακών προγραμμάτων Vodafone Home Super Fiber Double Play και Vodafone Home Super Fiber Triple Play. Οι καταναλωτές που θα επιλέξουν τα παραπάνω προγράμματα θα διασυνδεθούν στο  δίκτυο οπτικών ινών της Vodafone, με εργασίες που θα υλοποιούνται από ειδικό συνεργείο της εταιρείας. Επιπλέον, για την αρχική περίοδο θα μπορούν να επωφεληθούν από ειδική προσφορά γνωριμίας.

    Vodafone-FTTH-02

    Και επιδότηση μέσω της δράσης Superfast Broadband

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τη δράση Superfast Broadband, μέσω της οποίας θα επωφεληθούν με επιπλέον συνολική έκπτωση 312 ευρώ για τους 24 πρώτους μήνες της σύνδεσής τους, καθώς και εφάπαξ επιδότηση 48 ευρώ για τον εξοπλισμό.

    Υπηρεσίες και για εταιρικούς πελάτες

    Παράλληλα, στους εταιρικούς πελάτες, η υπηρεσία Vodafone One Net, εκτός από αδιάλειπτη επικοινωνία και προηγμένες λειτουργίες σύγκλισης επικοινωνιών, προσφέρει πλέον και γρήγορο internet Super Fiber 100 / 200 Mbps, που βοηθά τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις να λειτουργήσουν ανταγωνιστικά στην τοπική και παγκόσμια αγορά.

    Το μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα ανάπτυξης δικτύων οπτικών ινών της Vodafone Ελλάδας περιλαμβάνει την υλοποίηση δικτύων οπτικών ινών σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Ιωάννινα, Κοζάνη, Βέροια. Παράλληλα, παρέχει σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις καινοτόμες υπηρεσίες νέας γενιάς σε όλη την Ελλάδα.

    37057289_10157560508668835_3557235259080704000_n

     Vodafone Fiber Ready Arena στο Βύρωνα

    Η Vodafone εγκαινίασε επίσης το Vodafone Fiber Ready Arena, τον πρώτο πολυχώρο υπερυψηλών ταχυτήτων στην Ελλάδα, που λειτουργεί στο Βύρωνα και είναι διαθέσιμος δωρεάν σε πολίτες και επαγγελματίες προκειμένου να γνωρίσουν την εμπειρία του FTTH δικτύου. Εκεί, οι κάτοικοι θα έχουν την ευκαιρία για τους επόμενους τρεις μήνες να δουν από κοντά τις δυνατότητες των δικτύων υπερυψηλών ταχυτήτων, αλλά και να απολαύσουν δωρεάν εφαρμογές και υπηρεσίες νέας γενιάς, οι οποίες στηρίζονται σε δίκτυα FTTH.

    Vodafone-FTTH-03

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles