11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Egloo: το θερμαντικό σώμα που θα σε ζεστάνει τις κρύες μέρες του χειμώνα!

    Καθώς πλησιάζει ο χειμώνας, η προσοχή όλων στρέφεται από την χαλάρωση στις παραλίες, στον τρόπο αύξησης της θερμοκρασίας μέσα στο σπίτι. Δυστυχώς, για αρκετούς, αυτό σημαίνει μεγαλύτερο λογαριασμό πετρελαίου ή ρεύματος. Γι’ αυτό υπάρχει το Egloo, ένα θερμαντικό σώμα που δεν χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό, αλλά εκμεταλλεύεται την φλόγα τεσσάρων μικρών κεριών για να αυξήσει την θερμοκρασία ενός δωματίου κατά 10 βαθμούς μόνο μέσα σε 30 λεπτά. Πάμφθηνο και οικολογικό, σε σχέση με τα παραδοσιακά θερμαντικά σώματα, το Egloo μοιάζει να είναι η ιδανική επιλογή για τον χειμώνα.

    egloo

    Αφού η εταιρία ανακοίνωσε αυτή την καινοτόμα συσκευή τον προηγούμενο χρόνο, δεν ήταν γνωστό μέχρι σήμερα πότε θα λανσαριστεί στην αγορά. Πλέον, τα νέα έγιναν γνωστά σχετικά με το επερχόμενο της λανσάρισμα, ενώ οι πληροφορίες σχετικά με το θερμαντικό σώμα πληθαίνουν.  Το Egloo λειτουργεί με την χρήση τεσσάρων μικρών κεριών που τοποθετούνται κάτω από τον θόλο, ο οποίος είναι κατασκευασμένος από τερακότα. Καθώς καίγονται τα κεριά, το χαρακτηριστικό σχήμα της συσκευής επιτρέπει την αύξηση της θερμοκρασίας στην περιοχή γύρω του, χωρίς την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος.

    egloo

    Αυτό είναι όλο κι όλο, κυριολεκτικά. Χωρίς διακόπτες, χωρίς καλώδια ή υπέρογκους λογαριασμούς. Επιπλέον, το Egloo είναι εκτυπωμένο από 3D εκτυπωτή, που σημαίνει ότι είναι τόσο μοντέρνο όσο μπορείς να φανταστείς σχετικά με τα θερμαντικά σώματα του 21ου αιώνα. Αποτελούμενο από μια βάση, τον χώρο τοποθέτησης των κεριών και τον θόλο, το Egloo κοστίζει από 50 έως 100 δολάρια ανάλογα με το μέγεθος και το χρώμα, τιμή αρκετά προσιτή σε σχέση με το συνολικό κόστος θέρμανσης όλου του χειμώνα.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles