19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Είδαμε τις «άφθαρτες» θήκες της Speck στο Showstoppers (MWC 2018) και τις… ερωτευθήκαμε!

    Η Speck είναι μία αμερικανική εταιρεία που από το 2001 σχεδιάζει και δημιουργεί θήκες για smartphones, tablets και laptops οι οποίες είναι πραγματικά… «άφθαρτες» και γεννημένες για να αντέξουν κάθε κακουχία. Οι προτάσεις της Speck ενσωματώνουν μία σειρά από ειδικά πρότυπα αντοχής που τις καθιστούν πραγματική «επένδυση», ειδικά για τους κατόχους premium και ακριβών συσκευών. Άλλωστε ως γνωστόν μία high-end συσκευή είναι συνήθως και πιο ευάλωτη, για αυτό και μία καλή θήκη αποτελεί… επιτακτική ανάγκη!

    Speck (6)

    Βέβαια, εκτός από την premium προστασία που προσφέρει μία θήκη της Speck, η προσθήκη τους στην premium συσκευή σας προσφέρει επίσης πανέμορφο design, όμορφες λεπτές γραμμές και μπόλικες λεπτομέρειες που τις καθιστούν ξεχωριστές. Στο πλαίσιο του Showstoppers event που παραδοσιακά διεξάγεται μία ήμερα πριν από την έναρξη του MWC, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τις μοναδικές προτάσεις της Speck, οι οποίες δεν σας κρύβουμε μας ενθουσίασαν.

    Speck (8)

    Ξεκινώντας με την Presidio Ultra, μία θήκη για το iPhone X, μιλάμε ουσιαστικά για το πιο «σκληρό καρύδι» του line-up της Speck, η οποία είναι σχεδιασμένη για να αντέχει τις extreme πτώσεις! Ενδεικτικό της αντοχής της είναι ότι μπορεί να πέσει από τα 4.5 μέτρα και διαθέτει 4 στρώσεις προστασίας, προσφέροντας παράλληλα κάλυψη από τη σκόνη και το χώμα. Το μυστικό της τεράστιας αντοχής της βρίσκεται στο ειδικό υλικό Impactium, το οποίο δημιουργεί ένα λαστιχένιο περίβλημα που μπορεί να «αντιμετωπίσει» κάθε κακουχία.

    Speck (7)

    Και εάν δεν έχετε το δέκα το καλό της Apple, δεν χρειάζεται ν α ανησυχείτε, καθώς η Speck έχει ετοιμάσει την σειρά Presidio CLEAR που μπορούν να προσαρμοστούν εκτός από το X και σε iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Η CLEAR ενσωματώνει τα περισσότερα features των Ultra cases, ενώ παράλληλα διαθέτει εξαιρετική αντοχή ακόμη και στην υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου! Μάλιστα, είναι και πιο όμορφη εξωτερικά, καθώς είναι 20% πιο λεπτή από τις υπόλοιπες θήκες της Speck. Μάλιστα, η αμερικανική εταιρεία έχει ετοιμάσει CLEAR θήκες και για το Samsung Galaxy S9 και S9+ που μόλις παρουσιάστηκαν.

    Speck (4)

    Εάν τώρα ψάχνετε για κάτι πιο… «εναλλακτικό» στο showstoppers event είδαμε και το Presidio Mount, όπου ουσιαστικά πρόκειται για μία “mount” πρόταση για το αυτοκίνητο, με δύο μεταλλικές πλάκες να προσαρμόζονται στο iPhone σας και να προσφέρουν την maximum ασφάλεια όταν βρίσκεστε μέσα στο αυτοκίνητο σας. Αναμφίβολα, οι θήκες της Speck, είναι η  επιτομή του «die-hard», προσφέροντας σούπερ προστασία σε κάθε premium high-end smartphone!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles