13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Είδαμε τις θήκες της Speck στην IFA 2018: Η προστασία που χρειάζεται το smartphone ή το tablet σας

    Οι θήκες της Speck δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς το brand είναι από τα πλέον γνωστά στην κατηγορία του, αλλά και τα πιο ποιοτικά. Με αφετηρία τη Silicon Valley, η Speck έχει κατακτήσει τον κόσμο -φυσικά και την ελληνική αγορά- και δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την IFA 2018.

    Speck00

    Στο booth της εταιρείας, τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι άκρως στιβαρές αλλά και κομψές παράλληλα, θήκες για smartphones, tablets και όχι μόνο.

    Speck02

    Ξεχωρίσαμε τις Presidio Pro, με έκδοση, μεταξύ άλλων, και για την κορυφαία συσκευή της Apple, το iPhone X, που διαθέτουν ιδιαίτερα slim κατασκευή, αντιμικροβιακή προστασία, αλλά και αντοχή στις πτώσεις από τα 3 μέτρα.

    Speck03

    Speck04

    Αλλά φυσικά, και τις Presidio Grip (από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Speck όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας), με το ιδιαίτερο κράτημα που δείχνει να αγαπά πολύ ο κόσμος. Κυκλοφορούν, μεταξύ άλλων, και για το νέο Samsung Galaxy Note 9.

    Speck06

    Και για όσους θέλουν κάτι πιο διακριτικό, τη σειρά Presidio Stay Clear (στη φωτογραφία για το iPhone X), με διάφανη εμφάνιση που δεν κρύβει τα γοητευτικά σημεία κάθε συσκευής.

    Speck07

    Speck08

    Στο περίπτερο είδαμε πολλές ακόμη θήκες για Android & iOS συσκευές, μεταξύ των οποίων και οι περισσότερο “σκληρές” Presidio Sport με τρία επίπεδα προστασίας, αλλά και Presidio Ultra με τέσσερα επίπεδα προστασίας και αντοχή πτώσης από τα 4,5 μέτρα, όπως επίσης και τις δημοφιλείς Folio cases για iPad.

    Speck09

    Speck10

    Speck12

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles