20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ειδικές BLACK FRIDAY προσφορές έως και 25% από το market24.gr και την 8bitDo

    Το Market24.gr και η 8bitDo ετοίμασαν τις προσφορές τους αυτή την BLACK FRIDAY, που φτάνουν έως και το 25%. Χειριστήρια και περιφερειακά της γνωστής εταιρείας είναι διαθέσιμα σε προνομιακές τιμές, για μία ιδανική αγορά την περίοδο που τη χρειάζεστε.

    Ας δούμε κάποια μοντέλα που ξεχωρίσαμε:

    8Bitdo Sn30 Pro+ Bluetooth Gamepad (G Classic Edition)

    8Bitdo Sn30 Pro+ Bluetooth Gamepad (SN Edition)

    8Bitdo SN30 Pro+ Wireless Controller for Nintendo Switch NS Black

    Τα τρία αυτά wireless Bluetooth χειριστήρια διαθέτουν rumble vibration, motion controls και υποστήριξη USB-C. Έρχονται με χαρτογράφηση κουμπιών και τροποποιήσιμη δόνηση, ρυθμιζόμενα hair trigger buttons και αισθητήρα κίνησης 6 αξόνων. Επιπλέον, μπορείτε να τροποποιήσετε την ευαισθησία στο χειριστήριο, ενώ σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε περαιτέρω την εμπειρία του παιχνιδιού σας με λογισμικό για Windows και macOS.

    8bitdo USB Adapter PS Classic Edition

    8BitDO USB Wireless Bluetooth Adapter For Windows, Mac OS, Tv BOX, Rasberry Pi, Retrofreak, Nintendo Switch , XBOX ONE, PS4

    Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με χειριστήρια της 8bitdo σε Windows, Mac OS, TV BOX, Rasberry Pi, Retrofreak, Nintendo Switch, XBOX ONE και PS4. Διαθέτουν υποστήριξη DualShock 4, δόνηση, καθώς και κίνηση 6 αξόνων στο Switch και ακόμη X-input, D-input, Mac και Switch mode.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles