14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ειδικές εκπτώσεις για την νέα σειρά Galaxy S21: Μπαίνουν στην λίστα των πιστοποιημένων Smartphones του δικτύου Cyta 5G

    Με μια ενδιαφέρουσα είδηση ξεκινά η εβδομάδα, καθώς στα πλαίσια πιστοποίησης όλης της σειράς συσκευών S21 η Samsung έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για αναβάθμιση Over The Air των συσκευών με EUR software. Έτσι, όλοι οι χρήστες των συγκεκριμένων συσκευών θα λάβουν στη συσκευή τους pop up message που θα τους ενημερώνει για την διαδικασία της αναβάθμισης. Σε περίπτωση που κατά την ώρα αποστολής του pop up message η συσκευή είναι σε χρήση τότε το μήνυμα θα μεταφέρεται στην συσκευή σε μορφή notifications. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της αναβάθμισης ο χρήστης θα λάβει μορφοποιημένες όλες τις πληροφορίες για το νέο λογισμικό που εγκαταστάθηκε στο κινητό του.

    Να σημειωθεί ότι όλοι οι χρήστες αναβαθμισμένων συσκευών S21 Samsung με κάρτα SIM της Cyta (ιδιώτες και επιχειρήσεις), αποκτούν αυτόματα τη δυνατότητα πρόσβασης στις πολύ ψηλές ταχύτητες που προσφέρει το νέο δίκτυο της Cytamobile-Vodafone 5G, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και ανεξαρτήτως προγράμματος σύνδεσης.

    Τέλος, στο πλαίσιο εμπλουτισμού της λίστας των διαθέσιμων 5G πιστοποιημένων συσκευών η Cyta σε συνεργασία με την Samsung, προσφέρει από σήμερα στους πελάτες της ειδικές εκπτώσεις για την αγορά συσκευών 5G με προγράμματα συμβολαίου. Οι συσκευές που περιλαμβάνονται στην πιο πάνω εκστρατεία είναι: Galaxy NOTE 20 ULTRA 256GB,  Galaxy S21 128GB, Galaxy S21 256GB, Galaxy S21 PLUS 128GB, Galaxy S21 PLUS 256GB, Galaxy S21 ULTRA 128GB και Galaxy S21 ULTRA 256GB.

    Υπενθυμίζεται ότι στην λίστα των διαθέσιμων πιστοποιημένων συσκευών περιλαμβάνονται ήδη τα μοντέλα : Xiaomi Mi 10T Lite, Xiaomi Mi 10T, Xiaomi Mi 10T Pro & Huawei P40 Pro

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles