21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Εικονική πραγματικότητα στο Nintendo Switch; Και όμως γίνεται: Δείτε εδώ πώς!

    Το Nintendo Switch φαίνεται ότι είναι σε θέση να προσφέρει στο χρήστη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας αν και υπάρχουν ορισμένα σημαντικά μειονεκτήματα. Χρησιμοποιώντας ένα VR headset της αγοράς και μέσω ενός hack, ένας Youtuber κατάφερε να παρακολουθήσει 3D video μέσω του hardware της Nintendo, κάτι που υποδεικνύει ότι η υποστήριξη εικονικής πραγματικότητας εκ μέρους της Nintendo θα μπορούσε να έλθει σε κάποια μεταγενέστερη χρονική στιγμή.

    bundle1

    Όπως ανακάλυψε στις πρόσφατες δοκιμές του ο Nintendrew, η εμπειρία που αποκόμισε από τις δοκιμές του δεν ήταν και η ιδανικότερη καθώς η οθόνη είχε ανάλυση μόλις 1280 x 720, πολύ μικρότερη από τα VR headsets. Επιπλέον, εξαιτίας των φυσικών διαστάσεων της οθόνης του Nintendo Switch, μόνο ένα μέρος ήταν ορατό στο custom setup που δημιούργησε. Μπορεί να λειτουργεί εν μέρει, αλλά σε καμιά περίπτωση δε συγκρίνεται με την εμπειρία που αποκομίζει ο χρήστης από κανονικές υλοποιήσεις της αγοράς.

    Φυσικά, για να φέρει η Nintendo την εικονική πραγματικότητα στο Switch θα πρέπει να εξοπλίσει τη συσκευή και με τους ανάλογους αισθητήρες και ανιχνευτές. Πάντως, προτιμότερο είναι αν όντως σκοπεύει να φέρει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στο Switch να διαθέσει νέο hardware με όλα τα απαραίτητα για την απροβλημάτιστη λειτουργία της εικονικής πραγματικότητας, εργαλεία. Η πραγματική απάντηση στην ερώτηση, αν το Switch μπορεί να υποστηρίξει περιεχόμενο VR είναι, ίσως!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles