19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Είναι αυτό το Samsung Galaxy Gear, το έξυπνο ρολόι των Κορεατών;

    Λίγα 24ωρα πριν την επίσημη πρεμιέρα του στο pre-event πριν την IFA 2013, φαίνεται πως έχουμε στη διάθεσή μας τις πρώτες εικόνες του Samsung Galaxy Gear, του smart watch της κορεατικής εταιρείας.

    samsung-smartwatch

    Αποκαλύπτονται από το Venture Beat, που ισχυρίζεται πως είδε ένα από τα prototypes που έστειλε η Samsung σε προγραμματιστές και επιλεγμένους συνεργάτες, καθώς και ένα promo marketing video, απ’ όπου και έχουν τραβηχθεί οι φωτογραφίες του ρολογιού που βλέπετε.

    Όπως αναφέρεται στο site, το ρολόι που είδαν διαθέτει αρκετές εφαρμογές που αφορούν την υγεία και τη φυσική κατάσταση, παραπέμποντας σε λύσεις όπως το Nike FuelBand και αποτελούν ένα σύντροφο για το smartphone σας.

    samsung-smartwatch-2

    Όσον αφορά τα specs, διαθέτει υψηλής ανάλυσης OLED οθόνη 3 ιντσών καθώς και τετράγωνο design, το οποίο ωστόσο δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι το τελικό, καθώς οι Κορεάτες έχουν παράδοση στο να στέλνουν σε developers prototype συσκευές που διαφοροποιούνται από τα τελικά μοντέλα.

    Η συσκευή υποστηρίζει ακόμη Bluetooth και Wi-Fi, διαθέτει κάμερα 4MPixels ενσωματωμένη στο λουράκι, καθώς και ηχεία (πιθανότατα για χρήση ανοικτής ακρόασης).

    samsung-smartwatch-1

    Το αν είναι όντως αυτή η τελική εικόνα και τα χαρακτηριστικά του Galaxy Gear θα το μάθουμε στις 4 Σεπτεμβρίου στο event που προγραμματίζει η Samsung σε γερμανικό έδαφος.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles