22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Είναι επίσημο! Ανακοινώθηκε το “The Batman 2” με τον Robert Pattinson

    Η πρόσφατη «άφιξη» στους κινηματογράφους της ταινίας The Batman στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς το κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο έσπευσε να υποστηρίξει το τελευταίο εγχείρημα του Matt Reeves. Το αποτέλεσμα ήταν η ταινία να ξεπεράσει σε εισπράξεις τα 760 εκατ. δολάρια και να πάρει, όπως ήταν αναμενόμενο, «εισιτήριο» για το επόμενο κεφάλαιό της.

    Στην ταινία “The Batman”, πάνω από έναν χρόνο, ο Μπρους Γουέιν βυθίζεται στο σκοτάδι της Γκόθαμ ως Μπάτμαν και σπέρνει τον φόβο στις καρδιές των εγκληματιών. Με μόνους συμμάχους τον Άλφρεντ και τον Τζέιμς Γκόρντον, ο μοναχικός τιμωρός δίνει σάρκα και οστά στην εκδίκηση για χάρη των συμπολιτών του. Όταν ένας κατά συρροή δολοφόνος στοχεύσει στην ελίτ της πόλης, ένα μονοπάτι από γρίφους οδηγεί την έρευνά του στον υπόκοσμο.

    Πλέον, ανακοινώθηκε και επίσημα, στο πλαίσιο του CinemaCon, ότι θα δούμε ξανά τον Robert Pattinson να φορά τη στολή του Batman και να υποδύεται τον dark Μπρους Γουέιν, που έπεισε τους θεατές. Η Warner Bros. θα ετοιμάσει ένα sequel, χωρίς όμως προς το παρόν να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

    Διαβάστε επίσης:

    Ταινία για τη Nike ετοιμάζουν ο Ματ Ντέιμον με τον Μπεν Άφλεκ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles