15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ταινία για τη Nike ετοιμάζουν ο Ματ Ντέιμον με τον Μπεν Άφλεκ

    Οι δύο κολλητοί του Hollywood, ο Ματ Ντέιμον και ο Μπεν Άφλεκ, για μία ακόμα φορά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στη μεγάλη οθόνη, αφού πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ετοιμάζουν την Τρίτη κοινή τους ταινία.

    Οι δημοφιλείς ηθοποιοί έχουν ήδη συνεργαστεί στα «Good Will Hunting» και «The Last Duel» και ετοιμάζονται να μεταφέρουν την ιστορία του πρώην στελέχους της Nike, Σόνι Βακκάρο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Ματ Ντέιμον θα υποδυθεί το Βακκάρο, θα συμμετέχει στην παραγωγή και το σενάριο. Ο Μπεν Άφλεκ από την πλευρά του θα σκηνοθετήσει την ταινία, θα γράψει το σενάριο και θα ενσαρκώσει τον συνιδρυτή της Nike , Φιλ Νάιτ.

    Στη νέα ταινία, της οποίας προς το παρόν δε γνωρίζουμε τον τίτλο, η δράση θα εξελίσσεται γύρω από την προσπάθεια της Nike να υπογράψει συμβόλαιο με τον ανερχόμενο σταρ του μπάσκετ, Μάικλ Τζόρνταν, στα μέσα της δεκαετίας του 1980, μια συμφωνία που τότε φαινόταν αδύνατη.

    Διαβάστε επίσης:

    Σε δημοπρασία το τσεκούρι του Τζακ Νίκολσον από την ταινία “Λάμψη”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles