21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Thor: Love and Thunder: Νέο clip αποκαλύπτει “reunion” με το Mjolnir και τη Jane

    Το 2022 αποτελεί σίγουρα μια καλή χρονιά για τη Marvel, αφού μετά από την τεράστια επιτυχία του Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ένα ακόμα μεγάλο project καταφθάνει, η ταινία Thor: Love and Thunder. Η εν λόγω παραγωγή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα και στο πλαίσιο αυτό, ένα νέο video δόθηκε στη δημοσιότητα στα MTV Movie & TV Awards, το οποίο αποκαλύπτει την επανένωση δύο παλιών φίλων.

    Στο video των 23 δευτερολέπτων, ο Thor βρίσκεται καταμεσής της μάχης σε ένα χωριό που καίγεται. Ο θεός του κεραυνού βρίσκει το Mjolnir, το οποίο προσπαθεί να φέρει κοντά του, μόνο και μόνο για να το δει στα χέρια της Jane Foster, που πλέον είναι γνωστή ως Mighty Thor. Παρά το γεγονός ότι έχουμε δει αποσπάσματα από το clip στα δύο προηγούμενα trailer, εξακολουθεί η σκηνή να είναι αστεία.

    Δείτε το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Φήμες θέλουν τη Warner Bros να “κόβει” την Amber Heard από το Aquaman 2

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles