20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Είναι επίσημο! Ο Tom Cruise θα επιστρέψει με Top Gun 3

    Το Top Gun: Maverick προκάλεσε… πανικό στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2022, αφού λίγο η νοσταλγία, λίγο ο Tom Cruise που διατηρεί τη φόρμα του, κατάφεραν να γεμίσουν τα ταμεία σε μια δύσκολη περίοδο για το σινεμά.

    Είναι λογικό η Paramount να επιθυμεί να εκμεταλλευτεί το franchise του Top Gun και να το απογειώσει γι’ ακόμα μια φορά με μία τρίτη ταινία. Πλέον είναι επίσημο!

    Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, μια από τις σεναριογράφους του Maverick, η Ehren Kruger, γράφει ήδη ένα σενάριο για τη νέα ταινία Top Gun και οι πηγές αναφέρουν ότι ο σκηνοθέτης, Joe Kosinski, θα επιστρέψει επίσης στο επόμενο κεφάλαιο. Σχεδόν βέβαιο θεωρείται ότι θα επανενωθεί ο Tom Cruise με τους συμπρωταγωνιστές του Miles Teller και Glen Powell.

    Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Warner Bros. Discovery ότι ο Cruise υπέγραψε συμφωνία για να πρωταγωνιστήσει και να παράγει ταινίες για λογαριασμό της. Ωστόσο, η συμφωνία δεν είναι αποκλειστική. Οι πρόσφατες ταινίες του ηθοποιού ανήκαν κατά κύριο λόγο στην Paramount, αν και δεν υπήρχε κάποια συμφωνία.

    Μην περιμένετε, φυσικά, να δείτε τη νέα ταινία Top Gun στο κοντινό μέλλον. Ο Cruise εργάζεται επί του παρόντος στην όγδοη ταινία Mission: Impossible, η οποία θα τον κρατήσει απασχολημένο τουλάχιστον μέχρι την κυκλοφορία της, που έχει οριστεί για τον Μάιο του 2025.

    Διαβάστε επίσης:

    MouthPad CES 2024: Μια συσκευή που μετατρέπει τη γλώσσα σε mouse για laptop (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles