13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Είναι επίσημο! Το Battlefield «μετακομίζει» στο κόσμο του mobile gaming!

    To Battlefield δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο πετυχημένα gaming franchises όλων των εποχών. Η EA λοιπόν αν και μας έχει συνηθίσει στις τακτικές εκδόσεις του δημοφιλούς shooter στις κονσόλες και στα PC, τώρα όπως έγινε γνωστό, το Battlefield πρόκειται να κυκλοφορήσει σε smartphones και tablets, κάνοντας έτσι το πέρασμα στο κόσμο του mobile gaming! Όπως έγινε γνωστό από τους υπευθύνους της EA η mobile version του Battlefield πρόκειται να ακολουθήσει τα χνάρια των PUBG, Fortnite και Call of Duty, για αυτό και σίγουρα η «μετακόμιση» του στον κόσμο του mobile gaming παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

    Όπως τόνισαν οι developers της DICE που θα αναλάβουν την επίβλεψη της ανάπτυξης της mobile εκδοχής του Battlefield (μαζί με την Industrial Toys), αυτή η έκδοση θα είναι εντελώς διαφορετική από το Battlefield που κυκλοφορεί στις κονσόλες και στο PC. Προβάλλοντας περισσότερο τη φιλοσοφία ενός on-the-go shooter και δίνοντας ξεχωριστή έμφαση στα διάφορα skills που θα αναπτύσσουν οι παίκτες, η εμπειρία παιχνιδιού που θα προσφέρει θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι έχουμε δει στο παρελθόν. Αν και η EA εδώ και καιρό είχε τονίσει την πρόθεση της για μια Mobile edition του Battlefield, τελικά ποτέ δεν προχωρούσε. Ωστόσο, τώρα έφτασε η στιγμή το Battlefield να ακολουθήσει το δρόμο των υπολοίπων shooters. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, το mobile Battlefield θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 και σίγουρα το αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον (όπως επίσης και την κανονική του έκδοση για την οποία θα μάθουμε περισσότερα μέσα στις επόμενες ημέρες).  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles