16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Είναι επίσημο: Το OnePlus 6 θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 845, 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου

    Ο CEO της OnePlus, Pete Lau, με δημοσίευσή του στα forums της εταιρείας, αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της επερχόμενης ναυαρχίδας της, του OnePlus 6.

    OnePlus-6-motto

    Σημειώνει ότι στόχος της με κάθε προϊόν είναι να “δημιουργηθεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία για το χρήστη“. Για να γίνει αυτό, αναλύονται οι τάσεις της βιομηχανίας και συζητούν με μέλη της κοινότητας της OnePlus από όλο τον κόσμο.

    Υπάρχει, μάλιστα, μέσα στο R&D της OnePlus μια εξειδικευμένη ομάδα που ονομάζεται FSE (Γρήγορη, Σταθερή, Αποτελεσματική), η οποία εστιάζει αποκλειστικά στη μεγιστοποίηση της ισχύος των ναυαρχίδων της εταιρείας. Ο ρόλος της ομάδας FSE είναι να εξασφαλίσει ότι οι συσκευές της OnePlus προσφέρουν την ταχύτερη και ομαλότερη εμπειρία για το χρήστη.

    Δίνοντας έμφαση στην απλότητα, τη γρήγορη και smooth εμπειρία, αλλά και το καλύτερο δυνατό hardware, ο Pete Lau αποκαλύπτει ότι το OnePlus 6 θα ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 845, 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου.

    Ενδιαφέροντα specs και αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα σύντομα, καθώς οι διαρροές για το OnePlus 6 είναι το τελευταίο διάστημα αρκετές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles