15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Είναι επίσημο! To Wonder Woman 1984 κυκλοφορεί τα Χριστούγεννα τόσο στις αίθουσες, όσο και στο HBO Max!

    To sequel της Wonder Woman είναι μια παραγωγή που όπως και το Tenet (αλλά και δεκάδες άλλες ταινίες) χτυπήθηκαν έντονα από το ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19. Αν και αρχικά η νέα ταινία της superhero αμαζόνας της DC ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2019 τελικά το release της αναβλήθηκε ούτε μία, ούτε δύο, αλλά… πέντε φορές! Τελικά, οι υπεύθυνοι της παραγωγής συμπέραναν ότι δεν χωρούσε άλλη αναβολή και έτσι πήραν την απόφαση να κυκλοφορήσουν το πολυαναμενόμενο sequel, στις 25 Δεκεμβρίου 2020, τόσο στις κινηματογραφικές αίθουσες, όσο και στο HBO Max (εντελώς δωρεάν)!

    Η ευχάριστη είδηση προήλθε από την σκηνοθέτη Patty Jenkins, βάζοντας έτσι τέλος στην αναμονή μηνών. Η πρωταγωνίστρια Gal Gadot, η οποία υποδύεται την εμβληματική αμαζόνα Diana, δήλωσε πολύ ικανοποιημένη για την τελική απόφαση της Warner Bros., ελπίζοντας ότι θα διασκεδάσει τους φίλους της Wonder Woman αλλά και όλους τους fans των superhero movies, σε μια περίοδο που όλο ο κόσμος το έχει τρομερή ανάγκη. Όπως άλλωστε τόνισε η διάσημη ηθοποιός, ο ρόλος της Wonder Woman έχει πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία για την ίδια. Στην χώρα μας είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 24 Δεκεμβρίου, ωστόσο σε αυτή τη φάση δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί εξαιτίας των περιοριστών μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles