17.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Είναι ο Ryan Gosling ο νέος… Rambo; Ο Sly δίνει την απάντηση!

    O Sylvester Stallone στην πολύχρονη καριέρα του έχει συνδεθεί με δύο τεράστιους ρόλους, οι οποίοι άφησαν για πάντα το στίγμα τους στην pop και κινηματογραφική κουλτούρα. Ο πρώτος δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Rocky και ο άλλος είναι φυσικά ο Rambo! Τα χρόνια βέβαια περνάνε και μπορεί ο Stallone στα 77 του χρόνια να είναι πραγματικά… «ταύρος» από άποψη υγείας, όμως τα χρόνια περνάνε και σίγουρα ο γνωστός ηθοποιός θα επιθυμούσε να δει άλλους πιο νέους ηλικιακά ηθοποιούς, να υποδύονται τους χαρακτήρες που εκείνος έδωσε πνοή στη μεγάλη οθόνη.

    Σε μια πρόσφατη λοιπόν συνέντευξη που έδωσε ο Stallone στο The Tonight Show του Jimmy Fallon, o Sly σε σχετική ερώτηση έδωσε το χρίσμα του επόμενου Rambo στον Ryan Gosling, έναν ηθοποιό που έχει αρκετές ερμηνευτικές επιτυχίες στο βιογραφικό του, ωστόσο δύσκολα μπορεί κάποιος να τον συνδέσει με ρόλους που εντάσσονται τόσο στη σφαίρα των action movies. Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε ο 77χρονός ηθοποιός, πριν από λίγο καιρό είχε συναντηθεί με τον Gosling σε ένα δείπνο, όπου εκεί πάνω στην κουβέντα ο “Ken” της ταινίας Barbie του αποκάλυψε ότι όταν ήταν νεαρός συνήθιζε να πηγαίνει στο σχολείο ντυμένος ως Rambo και όσο και εάν τον κυνηγούσαν οι δικοί του, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να βγάλει τη στολή του εμβληματικού χαρακτήρα. Ύστερα από αυτή την αποκάλυψη της αγάπης που έτρεφε για τον Rambo στα παιδικά του χρόνια ο Gosling, ο Stallone πείστηκε ότι εάν παραδώσει κάποια στιγμή τη σκυτάλη του ρόλου, ο Ryan θα ήταν ο… «εκλεκτός». Όπως βέβαια εξομολογήθηκε ο Sly, το μόνο που του προκαλεί σκέψεις είναι μήπως ο Gosling είναι πολύ όμορφος για να υποδυθεί τον επόμενο Rambo.

    Εσάς πως θα σας φαινόταν ο Ryan Gosling στο ρόλο του Rambo;    

    Δείτε επίσης: 

    Sylvester Stallone: Νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix για το outsider που έγινε θρύλος (trailer)

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles