15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Είναι πολλά τα λέφτά! Οι iOS και Android users ξόδεψαν 400 εκατ. δολάρια σε apps στη διάρκεια των Χριστουγέννων!

    Δε χρειάζεται και να είναι κάποιος tech expert για να κατανοήσει ότι η ανάπτυξη mobile εφαρμογών αποτελεί μια εξαιρετικά προσοδοφόρα επιχείρηση. Αυτό μπορούμε εύκολα να το καταλάβουμε όταν παίρνουμε στα χέρια μας στοιχεία και δεδομένα που αφορούν στις πωλήσεις που πραγματοποιούνται μέσα σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με την Sensor Tower, η οποία ασχολείται με την συγκέντρωση και επεξεργασία δεδομένων που αφορούν στην αγορά των mobile τεχνολογιών, υπολογίζεται ότι στη διάρκεια των Χριστουγέννων οι χρήστες των λειτουργικών: iOS και του Android ξόδεψαν περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια, αγοράζοντας mobile εφαρμογές!

    Όπως όλα δείχνουν η αγορά των mobile applications εμφανίζει «ανοσία» απέναντι στην πανδημία, καθώς σύμφωνα με τα δεδομένα της παραπάνω έρευνας, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, υπήρξε μια αύξηση της τάξεως του 34.5%. Σύμφωνα με τα δεδομένα της Sensor Tower, μεγάλο ρόλο στην συγκεκριμένη αύξηση έπαιξε η κατακόρυφη άνοδος του mobile gaming, όπου αναλυτικά τονίζεται ότι οι fans του mobile gaming έσκασαν συνολικά 295.6 εκατομμύρια δολάρια όταν για την ίδια χρονικά περίοδο πέρσι είχαν δαπανήσει 232.4 εκατομμύρια δολάρια. Είναι λογικό ότι με τα τόσα lockdown που υπάρχουν σε πολλές χώρες του κόσμου λόγω της πανδημίας, οι users να κάθονται σπίτι και να ξοδεύουν περισσότερα σε mobile εφαρμογές, ψάχνοντας διαρκώς νέους ενδιαφέροντες τρόπους για να μένουν απασχολημένοι και να διασκεδάζουν.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles