21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Είναι τρελό αλλά η Apple έχει πατεντάρει (και χρησιμοποιεί ήδη) το δικό της κουτί πίτσας!

    Κι ενώ το πολυσυζητημένο νέο campus της Apple ετοιμάζεται να ανοίξει για τους εργαζομένους της εταιρείας, το Wired μπήκε μέσα στις εγκαταστάσεις για να μας δώσει τις πρώτες αποκλειστικές εικόνες. Το ιδιαίτερα αναλυτικό άρθρο του site δίνει έμφαση σε κάποιες αρχιτεκτονικές πινελιές που κάνουν τη διαφορά: από το πώς δεν περνά η βροχή από το τζάμι έως το πώς γίνεται να χρησιμοποιείται σπάνια κλιματισμός (καθώς τον μισούσε ο Steve Jobs) αλλά water cooling στις εγκαταστάσεις.

    apple-pizza-box

    Η πραγματική λεπτομέρεια όμως που κάνει τη διαφορά αφορά …ένα κουτί πίτσας που έχει εφεύρει η Apple για την καφετέριά της, επειδή προφανώς δεν ήταν ικανοποιημένη με ό,τι υπάρχει εδώ έξω.

    Έχει μέγεθος ατομικής πίτσας και, σύμφωνα με το Wired πάντα, επιτρέπει στους εργαζομένους να μεταφέρουν πίτσα από την καφετέρια πίσω στα γραφεία τους. Η μεγάλη καινοτομία της Apple αφορά στην τοποθέτηση μίας σειράς οπών στο καπάκι, ώστε να διαφεύγει ο αέρας και να μην υπάρχει υγρασία.

    US20120024859A1_20120202_D00000

    Η Apple υπέβαλε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας γι’ αυτόν το σχεδιασμό ενός κουτιού πίτσας πριν από επτά χρόνια και προφανώς περίμενε τόσο πολύ έως ότου τελικά να το χρησιμοποιήσει. Το έκανε όμως και περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα δούμε από αυτή την εταιρεία!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles