20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Εισπρακτική… αποτυχία το Black Adam για τη DC – Πάγωσαν τα σχέδια για sequel

    Η ταινία Black Adam της DC, από τη στιγμή που βγήκε στους κινηματογράφους, δέχτηκε τη θερμή υποδοχή του κοινού και έφερε αρκετά εκατομμύρια στα ταμεία. Τα τελευταία 24ωρα όμως, το γύρω του διαδικτύου κάνουν δημοσιεύματα που θέλουν τον αντιήρωα εκτός του νέου σύμπαντος που σχεδιάζει η εταιρεία, με ένα ενδεχόμενο sequel να μοιάζει απίθανο ή αρκετά μακρινό. Εκτός από την εν λόγω είδηση, που φανερώνει την αναστάτωση που επικρατεί στη DC, η “The Hollywood Reporter” αναφέρει ότι η ταινία δεν αποτελεί την εισπρακτική επιτυχία που έδειχναν τα νούμερα.

    Πιο αναλυτικά, η ταινία έφερε στα ταμεία 391 εκατ. δολάρια, ποσό που δεν είναι ικανοποιητικό αν λάβει κανείς υπόψη το budget που χρειάστηκε για να γυριστεί. Το Black Adam ξεκίνησε με ένα dudget των 190 εκατ. δολαρίων που σύντομα όμως “εκτοξεύτηκε” στα 260 εκατ., αφού κάποιες σκηνές δε θεωρήθηκαν ικανοποιητικές και έπρεπε να ξαναγυριστούν. Στο ποσό αυτό δε συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα που έγιναν για το marketing, το οποίο φέρεται να κόστισε περίπου 100 εκατ. δολάρια. Αν κάνει κάποιος τις πράξεις, εύκολα καταλαβαίνει ότι ο στόχος δεν επετεύχθη, τουλάχιστον από τα κινηματογραφικά έσοδα, με αποτέλεσμα το μέλλον του franchise να μοιάζει δυσοίωνο. Παρά το γεγονός ότι η ταινία «Black Adam» ήταν το όνειρο ζωής του “The Rock”, τα μεγάλα “κεφάλια” της DC αποφάσισαν ότι ο «Black Adam» δεν θα υπάρχει πουθενά στο νέο σύμπαν της εταιρείας. Tη συγκεκριμένη είδηση επιβεβαίωσε και ο Johnson με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία έγραψε, μεταξύ άλλων:

    «Φίλοι μου, θέλω να σας ενημερώσω σχετικά με το μέλλον του Black Adam στο νέο σύμπαν της DC. Συναντήθηκα με τον James Gunn και ο χαρακτήρας δεν θα βρίσκεται στο πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας στο νέο σύμπαν της DC. Ωστόσο, η DC και η Seven Bucks Productions συμφώνησαν να συνεχίσουν να διερευνούν τρόπους με τους οποίους ο Black Adam μπορεί να μπει σε μελλοντικά κεφάλαια στο multiverse της DC».

    Διαβάστε επίσης: Babylon: Νέα trailers με Brad Pitt και Margot Robbie λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles