18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έκαναν “φτερά” 69,000$ σε ψεύτικη παρουσίαση του iPhone 13

    Πριν από μερικές μέρες, στις 14 Σεπτεμβρίου, έλαβε χώρα η παρουσίαση του νέου iPhone 13 από την Apple. Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά το event, προκειμένου να γνωρίσουν τα νέα μοντέλα και τα επιμέρους χαρακτηριστικά τους. Κάποιοι προσπάθησαν να βρουν τον τρόπο να το δουν online. Δυστυχώς κάποιοι που δεν ήταν πολύ προσεκτικοί έπεσαν «θύματα» απάτης χάνοντας αρκετά… bitcoin!

    Η καλοστημένη ιστοσελίδα

    Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι επίδοξοι απατεώνες «έστησαν» μια ιστοσελίδα παρόμοια με αυτή της Apple. Στη συνέχεια, εμφανιζόταν ένα μήνυμα, το οποίο έλεγε ότι Apple χαρίζει 1,000 bitcoin και για να πάρουν μέρος οι υποψήφιοι νικητές, έπρεπε να συμβάλουν με το δικό τους «οβολό»! Υπόσχονταν ότι για κάθε νόμισμα που θα έδινε το θύμα, θα ανταμειβόταν διπλά. Προφανώς έπεισαν αρκετούς, καθώς κατάφεραν να αποσπάσουν bitcoin αξίας 69,000 δολαρίων.

    Διαβάστε επίσης:

    Το bitcoin έγινε επίσημο νόμισμα του Σαλβαδόρ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles