15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Εκδηλώσεις δικτύωσης ερευνητών με επιχειρήσεις διοργανώνει το ΙδΕΚ

    Τη διεξαγωγή δυο νέων διαδικτυακών εκδηλώσεων δικτύωσης ερευνητών με επιχειρήσεις ανακοίνωσε το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) στα πλαίσια του έργου «EURAXESS Hubs» στο οποίο συμμετέχει.

    Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να προσφέρουν ευκαιρίες στους ερευνητές να ανακαλύψουν επαγγελματικές ευκαιρίες εκτός του ακαδημαϊκού χώρου και παράλληλα να διευκολύνουν τη διασύνδεση επιχειρήσεων με αξιόλογους ερευνητές,  μέσω αυτών των θεματικά στοχευμένων εκδηλώσεων. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν κυρίως συναντήσεις 1 προς 1 μεταξύ ερευνητών και αντιπροσώπων των επιχειρήσεων, καθώς και ενημερωτικές παρουσιάσεις για τις δράσεις των επιχειρήσεων. Περισσότερες πληροφορίες για την ημερήσια διάταξη των εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε εδώ.

    Η πρώτη εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 6-7 Ιουνίου 2022 και θα εστιάζει σε θέματα «Υγείας & Ευημερίας (Health & Wellbeing)» και αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 06/05/2022.

    Η δεύτερη εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 20 Ιουνίου 2022 και θα εστιάζει στις θεματικές «Κλίμα, Περιβάλλον & Κινητικότητα (Climate, Environment & Mobility)», ενώ οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 13/05/2022.

    Οι εκδηλώσεις απευθύνονται κυρίως σε νέους ερευνητές, και συγκεκριμένα υποψήφιους  διδάκτορες και μεταδιδακτορικούς ερευνητές που έχουν ολοκληρώσει το διδακτορικό τους τα τελευταία 8 χρόνια και διενεργούν έρευνα εντός ή και εκτός Ευρώπης. Ερευνητές οι οποίοι διέφυγαν από εμπόλεμες ζώνες είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν. Παράλληλα, οι εκδηλώσεις απευθύνονται και σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με έρευνα, τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομία καθώς και συναφείς δραστηριότητες στην Ευρώπη, στις 42 χώρες που καλύπτει το δίκτυο EURAXESS.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles