13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Εκδήλωση για τα 30 χρόνια παρουσίας των τηλεκαρτών Cyta στη Κύπρο: Στα 226 εκ. ανέρχεται ο αριθμός των τηλεκαρτών που πωλήθηκαν μέχρι σήμερα!

    Web

    Επετειακή εκδήλωση διοργάνωσε η Cyta, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων παρουσίας των τηλεκαρτών στην Κύπρο και της τελευταίας έκδοσης συλλεκτικής τηλεκάρτας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, στις 18:30, στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta στην Λευκωσία, τιμήθηκαν ο Υπουργός Άμυνας, ο Δρ Νίκος Ζάμπογλου και ο Δρ Φίλιππος Πατσαλής, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη σημασία της συνεισφοράς των τηλεπικοινωνιών στην ιατρική. Τιμήθηκαν, επίσης, ο Sir Χριστόφορος Πισσαρίδης, η Δρ Ελένη Παπαδημητρίου, ο Δήμος Καραβά και η Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Χειροτεχνίας κα Αγνή Παπαευσταθίου, για την παραχώρηση φωτογραφικού υλικού για την έκδοση των τελευταίων συλλεκτικών τηλεκαρτών.

    Μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Cyta κα Ρένα Ρουβιθά-Πάνου αναφέρθηκε στην ευρύτερη κοινωνική πολιτική της Cyta και στις ευκαιρίες που δίνει στους πολίτες να συμμετέχουν σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα και να αναπτύσσουν σχέσεις και φιλίες. Αυτό, σημείωσε η κα Ρουβιθά-Πάνου, επιπρόσθετα από τις υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας που τους προσφέρει, αποτελεί και ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της διαχρονικής σχέσης του Οργανισμού με την κυπριακή κοινωνία.

    Ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta κ Μιχάλης Αχιλλέως από την πλευρά του τόνισε ότι στα 30 χρόνια λειτουργίας της Υπηρεσίας Τηλεκάρτας έγινε πολλή δουλειά, με αγάπη και ζήλο από τους ανθρώπους του Οργανισμού και με τη στήριξη των ίδιων των συλλεκτών, οι οποίοι αγκάλιασαν τον θεσμό με μεγάλο ενθουσιασμό. Ο κ Αχιλλέως ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στη δημιουργία των συλλεκτικών τηλεκαρτών,  προσθέτοντας αξία στην υπηρεσία και στη Cyta. Καταλήγοντας, υπογράμμισε ότι η Cyta συνεχίζει να προσφέρει με κάθε δυνατό τρόπο στην κυπριακή κοινωνία, στηριζόμενη στην τεχνογνωσία του προσωπικού της και στην αφοσίωσή του στον Οργανισμό

    Τέλος, για την ιστορία της τηλεκάρτας στην Κύπρο μίλησε ο Διευθυντής Καταναλωτικής Αγοράς της Cyta κ Κίκης Κυριάκου, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι στα 30 χρόνια λειτουργίας του θεσμού δημιουργήθηκαν 29 μαγνητικές, 192 ολοκληρωμένου κυκλώματος ευρείας χρήσης, 46 διαφημιστικές και 32 συλλεκτικές τηλεκάρτες, ενώ συνολικά, πωλήθηκαν μέχρι σήμερα πάνω από 226.000.000 τηλεκάρτες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles