18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Εκδήλωση για τα παιδιά του προσωπικού της Cyta με θέμα: «Τα παιδιά προστατεύουν το περιβάλλον»

    cyta-4

    Όφελος μόνο μπορεί να προκύψει από την εκδήλωση με θέμα «Τα παιδιά προστατεύουν το περιβάλλον» που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016 για τα παιδιά του προσωπικού της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, με στόχο την ευαισθητοποίηση τους σε θέματα μείωσης, επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης αλλά και γενικότερα στην καλλιέργεια κουλτούρας για προστασία του περιβάλλοντός.

    Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την Cyta στο χώρο των Κεντρικών της Γραφείων στη Λευκωσία, έγινε στο πλαίσιο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Οργανισμού, για στήριξη του Ευρωπαϊκού Προγράμματος με τίτλο «Γνωρίζω τα Απόβλητα: εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την προώθηση της μείωσης των αποβλήτων, την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση στην Κύπρο». Σκοπός του προγράμματος είναι η προώθηση της μείωσης, της επαναχρησιμοποίησης και της ανακύκλωσης των αποβλήτων στην Κύπρο, μέσω μίας εκτεταμένης εκστρατείας ευαισθητοποίησης, βασισμένης σε μια ολοκληρωμένη επικοινωνιακή στρατηγική που να εστιάζεται στην αρχή Reduce, Reuse, Recycle (RRR).

    cyta-3

    Χαιρετισμό στα παιδιά απηύθυνε o κ Μάριος Ευθυμίου, εκπρόσωπος του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και ακολούθησε βιωματικό θεατρικό εργαστήρι με θεματολογία για το περιβάλλον. Στο τέλος της εκδήλωσης, τα παιδιά φύτεψαν μέσα σε επαναχρησιμοποιημένα ελαστικά αυτοκινήτων της Cyta, τα οποία είχαν προηγουμένως βαφτεί με οικολογικές μπογιές στα εταιρικά χρώματα του Οργανισμού. Επίσης, σε κάθε παιδί που συμμετείχε στην εκδήλωση δόθηκε ως συμβολικό δώρο ένα δεντράκι.

    cyta-1 cyta-5 cyta-2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles