20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Έκλεισε η 2η σεζόν της σειράς «The Sandman»

    Στον πρώτο κύκλο της σειράς «The Sandman» παρακολουθήσαμε το Βασιλιά των Ονείρων, γνωστό και ως Μορφέα, μετά την απόδρασή του από την αιχμαλωσία και την επιστροφή στο βασίλειό του που υποφέρει. Οι fans φάνηκαν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, επομένως τα νέα ότι η σειρά πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν μόνο ευχάριστα μπορεί να είναι.

    Η σειρά βασίζεται στα δημοφιλή graphic novels του Neil Gaiman από τη δεκαετία του ’90 και σε αυτή πρωταγωνιστούν οι Tom Sturridge, Gwendolyn Christie, Stephen Fry και Patton Oswalt. Είναι μάλλον νωρίς για να πούμε λεπτομέρειες για την επόμενη σεζόν, όμως προσεχώς θα γίνουν αποκαλύψεις.

    Η σειρά, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, αποτελεί ένα πλούσιο, βασισμένο σε χαρακτήρες, αμάλγαμα μύθου και σκοτεινής φαντασίας που παντρεύονται στα δέκα επικά κεφάλαια που αφηγούνται τις πολλές περιπέτειες του Ονείρου. Στον σχεδιασμό και τη διεύθυνση παραγωγής ο Γκέιμαν, ο showrunner Άλαν Χάινμπεργκ και ο Ντέιβιντ Σ. Γκόγερ.

    Διαβάστε επίσης:

    Απογοητευμένοι οι fans! Μαζεύουν υπογραφές για να επιστρέψει ο Henry Cavill στο “The Witcher”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles