21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Έκπληξη! H Bethesda ανακοίνωσε ότι έχει στα σκαριά ένα νέο Indiana Jones game!

    H αλήθεια είναι ότι πάνε πολλά χρόνια από τότε που είδαμε κάποιο game που να είναι αφιερωμένο στον περιπετειώδη κόσμο του Indiana Jones! Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει το all-time classic Indiana Jones and the Fate of the Atlantis και όλα τα adventures που συνόδευσαν τη φαντασία πολλών gamers στα 80s και στα 90s ή ακόμη και τα πιο πρόσφατα LEGO Indiana Jones που προσέφεραν μοναδικές στιγμές γέλιου. Τα ευχάριστα νέα είναι λοιπόν ότι η Bethesda μέσω του εσωτερικού της development studio, MachineGames (δημιουργοί της σειράς Wolfenstein) και σε συνεργασία με την LucasFilm Games έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία ενός νέου παιχνιδιού που θα είναι εμπνευσμένο από τις περιπέτειες του δημοφιλούς αρχαιολόγου και συμβόλου της pop και κινηματογραφικής κουλτούρας.

    Αν και σε αυτή τη φάση πέραν της ανακοίνωσης δεν γνωρίζουμε περισσότερα, ωστόσο πίσω από το τιμόνι του εν λόγω φιλόδοξου project θα βρίσκεται ο Todd Howard, ο οποίος θα αναλάβει χρέη executive producer. Φυσικά, όπως μπορείτε να φανταστείτε το εν λόγω Indiana Jones game είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει ένα exclusive για το Xbox Series X/S, από τη στιγμή που πίσω από την ανάπτυξη του βρίσκεται η Bethesda, η οποία ως γνωστόν ανήκει στην Microsoft. Λέτε τελικά να δούμε τον μεγάλο αντίπαλο του… Uncharted της Sony;    

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles