20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Έκπληξη! H multiplayer beta του Halo Infinite είναι εδώ και (ήδη) τρελαίνει κόσμο!

    Η Microsoft γιόρτασε με στυλ, τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από τότε που ο κόσμος του gaming και της τεχνολογίας γνώρισε το Xbox. Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός, η Microsoft επεφύλασσε αρκετές εκπλήξεις στους fans της και η μεγαλύτερη δεν ήταν άλλη από το launch της multiplayer beta του Halo Infinite. Πλέον, όλοι μπορούν να πάρουν μια γεύση από το multiplayer του επόμενου «next-gen» Halo, καθώς η beta αυτή έκδοση είναι διαθέσιμη στο Steam, στο Xbox Store (PC και Xbox), καθώς επίσης και στο Game Pass.

    Αν και το σαββατοκύριακο είχαμε αρκετές φήμες αναφορικά με τη διάθεση της Microsoft να προσφέρει μια έκπληξη στους fans, παρόλα αυτά τα διάφορα reports ήταν ιδιαίτερα αντιφατικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχουν καλά καλά συμπληρωθεί λίγες ώρες από την διαθεσιμότητα του free multiplayer κομματιού του Halo Infinite και ήδη έχει «ρίξει» τα charts του Steam, αγγίζοντας περισσότερους από 272.000 παίκτες ταυτόχρονα. Αυτή τη στιγμή η multiplayer beta του Halo έχει ξεπεράσει αγαπημένα games του Steam, όπως είναι το Apex Legends, PUBG, αλλά και το πιο πρόσφατο MMO της Amazon, New World. Η Single player campaign του Halo αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου, συνεχίζοντας το story του Halo 5: Guardians που κυκλοφόρησε το 2015.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles