19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Έκπληξη! Live streaming από την Apple για το “iPad mini” event

    UPDATE: Δείτε όλες τις σημερινές ανακοινώσεις της εταιρείας εδώ

    Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, η Apple προσφέρει live streaming σε κάποιο σημαντικό event της. Έτσι, όπως ανακοινώθηκε, οι κάτοχοι Apple TV θα μπορούν να δουν live το event παρουσίασης του iPad mini και των άλλων σημαντικών ανακοινώσεων της αμερικανικής εταιρείας που θα ξεκινήσει σήμερα στις 8 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) στο California Theatre στο San Jose.


    Ήδη, στο menu της Apple TV έχει ήδη προστεθεί ένα νέο εικονίδιο με το συνοδευτικό κείμενο “Apple Events”, απ’ όπου οι τυχεροί κάτοχοι της συσκευής της αμερικανικής εταιρείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν live το event και τις ανακοινώσεις του Tim Cook και των συνεργατών του

    Όπως σημειώνει, μάλιστα το BGR, οι κάτοχοι όλων των iOS συσκευών θα μπορούν και αυτοί να παρακολουθήσουν live το event, απλά ακολουθώντας αυτό το link στον Safari από το iPhone, το iPad ή το iPod touch τους.

    UPDATE: Λίγο πριν την έναρξη του event, φαίνεται πάντως ότι η Apple δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες iOS και Mac συσκευών να παρακολουθήσουν ζωντανά το event μέσα από την ιστοσελίδα της. Μπορείτε, λοιπόν, κι εσείς να το παρακολουθήσετε από εδώ.

    Πηγές: AppleInsiderMacRumors, Gizmodo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles