18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Εκπληκτικές προσφορές λογισμικού: Windows 10 Pro για 11€, Office 2021 Pro για 38€ και δωρεάν αναβάθμιση των Windows 11!

    Ο πωλητής λογισμικού cdkeylord.com επέκτεινε την πρόσφατη έκπτωσή του στη Μαύρη Παρασκευή, οπότε οι καλές προσφορές συνεχίζουν να έρχονται. Οι αναγνώστες του Digitallife.gr μπορούν να λάβουν έκπτωση 35% στην κανονική τιμή ενός Γνήσιου κλειδιού Lifetime Windows 10 Pro και πολλών άλλων κλειδιών ενεργοποίησης προϊόντων. Και όταν αγοράζετε ένα κλειδί Windows 10, μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 11! Απλώς εισάγετε τον ειδικό εκπτωτικό κωδικό DG35 στο ταμείο.

    Με την επέκταση της έκπτωσης της Μαύρης Παρασκευής, μπορείτε ακόμα να λάβετε έκπτωση 35% χρησιμοποιώντας τον κωδικό υπερέκπτωσης DG35 στο CDKeylord.com όταν αγοράζετε κλειδιά Microsoft Windows και Office. Δείτε αυτές τις προσφορές!

    Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL €11,08 (Έκπτωση 45% κωδικός: DG30)

    Microsoft Windows 11 Pro OEM CD-KEY GLOBAL €15,25 (Έκπτωση 45% κωδικός: DG30)

    Microsoft Windows 10 Home OEM CD-KEY GLOBAL €9,25 (Έκπτωση 45% κωδικός: DG30)

    Office 2016 Pro Plus CD-KEY GLOBAL €18,21 (Έκπτωση 45% κωδικός: DG30)

    Office 2019 Pro Plus CD-KEY GLOBAL €31,56 (Έκπτωση 45% κωδικός: DG30)

    Office 2021 Pro Plus CD-KEY GLOBAL €38,89 (Έκπτωση 45% κωδικός: DG30)

    Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus CD Keys Pack €28,06 (Έκπτωση 45% κωδικός: DG30)

    Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Plus CD Keys Pack €41,76 (Έκπτωση 45% κωδικός: DG30)

    Εάν δεν έχετε ενημερώσει το λογισμικό της Microsoft εδώ και καιρό, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή. Το να διατηρείτε ενημερωμένο το κρίσιμο λογισμικό του υπολογιστή σας είναι σίγουρα μια βέλτιστη πρακτική — και αυτές οι χαμηλές τιμές το καθιστούν απίθανο.

    Πως να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι για τα Windows 10 Pro:

    Πρώτα επιλέξτε το προϊόν που θέλετε να παραγγείλετε και μετά πηγαίνετε στο καλάθι αγορών. Πριν επικυρώσετε την παραγγελία, πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό DG30 στο πλαίσιο “Κωδικός προσφοράς” και να κάνετε κλικ στο “Εφαρμογή”. Όταν το CDKeylord.com επιβεβαιώσει την παραγγελία σας, λαμβάνετε το κλειδί ενεργοποίησης λογισμικού στο κέντρο χρηστών στην ενότητα Οι παραγγελίες μου.

    Φωτογραφία: CDKeylord.com

    Με το ενημερωμένο λογισμικό έχετε καλύτερη ασφάλεια

    Η ενημέρωση του λογισμικού της Microsoft σημαίνει επίσης ενισχυμένη ασφάλεια. Και αυτό είναι ίσως ακόμη πιο σημαντικό από το να εκμεταλλευτείτε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες.

    Οι νεότερες εκδόσεις λογισμικού, συμπεριλαμβανομένης της Microsoft, αποδεικνύονται σχεδόν πάντα πιο ασφαλείς από τις παλαιότερες εκδόσεις. Το νέο λογισμικό περιλαμβάνει συνήθως ενημερώσεις κώδικα και αναβαθμίσεις που διορθώνουν τα τρωτά σημεία των προηγούμενων εκδόσεων (και κρατούν μακριά τους χάκερ και άλλους κακόβουλους παράγοντες).

    Επίσης, όταν αναβάλλετε την ενημέρωση του λογισμικού, μπορεί και να απογοητευθείτε. Τελικά, η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει παλιές εκδόσεις του λογισμικού της. Εάν κάνετε αναβάθμιση σε νεότερες εκδόσεις, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την έλλειψη πρόσβασης στην τεχνική υποστήριξη εάν και όταν προκύψει πρόβλημα. Αυτό είναι προτιμότερο από το να αναγκαστείτε να κάνετε αναβάθμιση από την υποστήριξη της Microsoft όταν έρχεστε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα που δεν μπορείτε να λύσετε μόνοι σας.

    Διαβάστε τα ψιλά γράμματα

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άδειες του CDKeylord δεν μεταβιβάζονται. Τα κλειδιά λογισμικού ισχύουν για μία μεμονωμένη ενεργοποίηση σε έναν μόνο υπολογιστή (εκτός από τις περιπτώσεις όπου σημειώνονται δύο υπολογιστές). Εάν μεταβείτε σε άλλον υπολογιστή σε λιγότερο από ένα χρόνο, πρέπει να αγοράσετε άλλη άδεια χρήσης για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το λογισμικό.

    Λαμβάνοντας υπόψη τις μεγάλες εκπτώσεις που είναι διαθέσιμες τώρα στις ήδη χαμηλές τιμές της CDKeylord, αυτοί οι περιορισμοί δεν θα πρέπει να παραβιάζουν τις προσφορές. Για να λάβετε την έκπτωση 45%, ψωνίστε στο CDKeylord.com και εισαγάγετε τον εκπτωτικό κωδικό DG30 στο ταμείο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles