17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Εκπληκτικό! 5 ώρες την ημέρα στο μακιγιάζ ο Leonardo DiCaprio για το Τhe Revenant (photo)

    Το The Revenant ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των υποψηφιοτήτων των Oscars και οι περισσότεροι πιστεύουν πως θα δώσει στο Leonardo DiCaprio επιτέλους το χρυσό αγαλματίδιο. Το film έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς, ενώ η σκηνή της επίθεσης από την αρκούδα εντυπωσιάζει με το ρεαλισμό της.

    leonardo-dicaprio-the-revenant

    Τώρα, η εικόνα του ηθοποιού κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ, στο οποίο έχει γίνει καταπληκτική δουλειά, διαρρέει online και αποδεικνύει πόσο δύσκολο και χρονοβόρο ήταν να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Πέντε ώρες τη μέρα έμενε στην καρέκλα του μακιγιάζ ο DiCaprio ώστε οι πληγές του να φαίνονται ρεαλιστικές, με τη δουλειά του Βρετανού make up artish Duncan Jarman (τον βλέπετε στην παραπάνω φωτό) να διεκδικεί φυσικά κι αυτή Oscar (η ταινία συνολικά έχει προταθεί για 12 αγαλματίδια). Να σημειώσουμε ότι o καλλιτέχνης που έκανε μεγάλη ιστορική έρευνα πριν “ετοιμάσει” το DiCaprio για το ρόλο του, έχει δουλέψει και για άλλες σημαντικές ταινίες στο παρελθόν, όπως τα Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2, The Grand Budapest Hotel και The Last Samurai.

    leo

    Η ταινία The Revenant περιγράφει την αληθινή ιστορία ενός κυνηγού γούνας του Hugo Glass το 1823, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από μία αρκούδα και εγκαταλείφθηκε από τους συντρόφους του που τον πέρασαν για νεκρό. Ωστόσο επιβίωσε από θαύμα και ξεκίνησε μία προσπάθεια να εκδικηθεί αυτούς που τον εγκατέλειψαν…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles