19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Εκπληκτικό “άνοιγμα” για το Top Gun: Maverick- 248 εκατ. δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο

    Το «Top Gun: Maverick» αποτελεί σίγουρα την κινηματογραφική επιτυχία του καλοκαιριού, αφού η επιστροφή, μετά από σχεδόν 30 χρόνια, του Τομ Κρουζ στο εν λόγω sequel θεωρείτο δεδομένη εισπρακτική επιτυχία. Τα νούμερα, βέβαια, τώρα έρχονται να το επιβεβαιώσουν, αφού το «Top Gun: Maverick» αποδείχτηκε μαζί με τα «Spider-Man: No Way Home», «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» και το «The Batman» μια από τις ταινίες που επανέφεραν το σινεμά στα προ-πανδημίας επίπεδα.


    Πιο αναλυτικά, το πολυσυζητημένο blockbuster κατάφερε το πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας του να φέρει στα ταμεία έσοδα 124 εκατ. δολαρίων στις ΗΠΑ και μέχρι σήμερα, 30 Μαϊου, υπολογίζεται ότι έχει αγγίξει τα 151 εκατ. δολάρια.
    Όσον αφορά το διεθνές box office, το Maverick έφτασε τα 124 εκατομμύρια δολάρια, ενώ παγκοσμίως οι εισπράξεις ανήλθαν 248 εκατομμύρια δολάρια.
    Πρόκειται για το πιο επιτυχημένο ντεμπούτο στο box office στην πολυετή καριέρα του Τομ Κρουζ και την πρώτη ταινία του με «άνοιγμα», που ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

    Διαβάστε επίσης:

    Vampire – The Masquerade: Swansong review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles