19.6 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Εκπτώσεις στο Πλαίσιο. Περισσότερα από 18.000 άμεσα διαθέσιμα προϊόντα

    Η νέα χρονιά ξεκινά με νέους στόχους, νέες επιθυμίες και μία ανανεωμένη διάθεση για αλλαγή. Αν λοιπόν τη νέα χρονιά θέλεις να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και αναρωτιέσαι τι πρέπει να αλλάξεις για να το πετύχεις, μπορείς να έρθεις στο Πλαίσιο και να τα αλλάξεις όλα.

    SALE_LOGO_[COLORs]-01__-01-01

    Με βασικό μήνυμα «Έλα τώρα στο Πλαίσιο και άλλαξε τα. Όλα.» οι εκπτώσεις ξεκίνησαν δυναμικά τη Δευτέρα 14/1 και μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου περισσότερα από 18.000 άμεσα διαθέσιμα προϊόντα θα περιμένουν το κοινό σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Η αγορά των προϊόντων αυτών μπορεί να γίνει είτε σε ένα από τα 23 φυσικά καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, είτε στο plaisio.gr, με ταυτόχρονη δυνατότητα παράδοσης μέσα σε 24 ώρες* και εξόφλησης ως και σε 48 άτοκες δόσεις.

    Πιο συγκεκριμένα, την τιμητική τους έχουν αυτή τη φορά οι κατηγορίες των smartphones και των τηλεοράσεων. Στην πρώτη περίπτωση, από 14/1 έως 26/1, οι εκπτώσεις συνδυάζονται και με επιπλέον 20% €πιστροφή* για αγορές με κάρτες Eurobank σε όλα τα κινητά αξίας 199€ και άνω. Όσον αφορά στις τηλεοράσεις, προσφέρονται με δώρο* τον Φ.Π.Α. 24%, επιτυγχάνοντας έτσι μειώσεις τιμών που αγγίζουν μέχρι και τα 600€. Φυσικά, οι εκπτώσεις και οι προσφορές δεν σταματούν εκεί, καθώς σε αντίστοιχα χαμηλά επίπεδα κινούνται οι τιμές και στις υπόλοιπες κατηγορίες προϊόντων, με laptops που φτάνουν ως και -350€ αλλά και desktops έως -250€.

    Όπως πάντα, κάθε αγορά από το Πλαίσιο συνοδεύεται από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες after-sales, καθώς και από την κορυφαία τεχνική υποστήριξη που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της τα τελευταία 40 χρόνια.

    *Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις στο www.plaisio.gr 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles