20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    “Εξαφάνισε” το The Crew η Ubisoft – Για κλοπή μιλούν όσοι είχαν πληρώσει!

    Το online racing game της Ubisoft, The Crew, σταμάτησε τη λειτουργία του την 1η Απριλίου. Ωστόσο, μερικοί χρήστες αναφέρουν ότι τα πράγματα άρχισαν να… ξεφεύγουν, όταν η εταιρεία αυθαίρετα αφαίρεσε την άδεια πρόσβασης στο παιχνίδι από τους λογαριασμούς τους στο Ubisoft Connect, παρά το γεγονός ότι είχαν πληρώσει.

    Ορισμένοι από αυτούς τους παίκτες θεώρησαν αυτήν την κίνηση ως κλοπή από την πλαυρά της Ubisoft, καθώς είχαν αγοράσει το παιχνίδι με τα δικά τους χρήματα και δεν είχαν λάβει καμία προειδοποίηση ότι η εταιρεία θα ανακαλούσε την άδεια πρόσβασης. Στην προσπάθεια εκκίνησης του παιχνιδιού, οι παίκτες ανέφεραν ότι έλαβαν ένα μήνυμα που υπογράμμιζε ότι η πρόσβαση δεν ήταν πλέον δυνατή. Η είδηση σε πρώτη φάση ακούγεται ανησυχητική, αφού αρκετοί άνθρωποι πλήρωσαν για κάτι που τους αφαιρέθηκε. Ωστόσο, υπάρχει ένας σημαντικός περιορισμός. Το The Crew είναι ένα παιχνίδι αγώνων που λειτουργεί μόνο online, οπότε πραγματικά δεν μπορεί να γίνει κάτι χωρίς τους servers. Οι servers έκλεισαν την 1η Απριλίου και το παιχνίδι αφαιρέθηκε από τα ψηφιακά καταστήματα. Σημειώνεται ωστόσο ότι αυτή η κίνηση επηρεάζει μόνο το αρχικό παιχνίδι. Το The Crew 2 και το The Crew Motorfest συνεχίζουν κανονικά.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles