17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Παράθυρο κυκλοφορίας για το Assassin’s Creed Red – Τι αποκάλυψε η Ubisoft

    Μπορεί να μην έχει περάσει πολύς καιρός από το λανσάρισμα του Assassin’s Creed Mirage, όμως η προσοχή έχει ήδη στραφεί στο νέο project που αναπτύσσει η Ubisoft και αναμένεται να ταξιδέψει το δημοφιλές franchise στην Ιαπωνία.

    Είναι γνωστό ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα νέο παιχνίδι Assassin’s Creed, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι γνωστό με το κωδικό όνομα “Red”. Τώρα, όμως έχουμε ένα παράθυρο κυκλοφορίας για τον τίτλο, καθώς στο πλαίσιο της πρόσφατης έκθεσης κερδών της εταιρείας, δόθηκαν μερικές νέες πληροφορίες. Όπως προκύπτει, το επόμενο Assassin’s Creed θα κυκλοφορήσει από τον Απρίλιο του 2024 μέχρι το Μάρτιο του 2025.

    Προηγούμενα σχόλια προγραμματιστών αποκάλυψαν ότι το Red θα είναι το πρώτο Assassin’s Creed που θα είναι πλήρως συμβατό με την τρέχουσα γενιά κονσολών, κάτι που υποδηλώνει έντονα ότι δεν θα κυκλοφορήσει στα Xbox One και PlayStation 4. Η Ubisoft στοχεύει το Assassin’s Creed Red να διαθέτει έναν πιο δυναμικό κόσμο που εξελίσσεται και αντιδρά στον παίκτη καθώς ταξιδεύει μέσα από αυτόν, συμπεριλαμβανομένης της φθοράς και του φορτίου των αντικειμένων του χαρακτήρα.

    Παράλληλα, η οικονομική έκθεση της Ubisoft επιβεβαίωσε γι’ ακόμα μια φορά ότι το Star Wars Outlaws θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2024. Σημειώνεται ότι πρόσφατη διαρροή ανέφερε ότι η εταιρεία στοχεύει να κυκλοφορήσει το Star Wars Outlaws το Μάιο του 2024.

    Διαβάστε επίσης:

    Disney: Επένδυση “μαμούθ” στην Epic Games – Τα σχέδια για το Fortnite και το νέο gaming universe – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles