18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Εξαιρετικά τα νέα Acer Predator Helios 500 και ConceptD 7

     

    Πίσω μας αφήσαμε μια πολύ γεμάτη εβδομάδα από άποψης τεχνολογιών εξελίξεων και μεταξύ αυτών είχαμε την διεξαγωγή της παγκόσμιας συνέντευξης Τύπου της Acer όπου η εταιρεία παρουσίασε σχεδόν 20 νέους φορητούς υπολογιστές, μια εντυπωσιακή σύνθεση με αμέτρητες προτάσεις για τον καθένα. Μεταξύ αυτών ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα μοντέλα Predator Helios 500 και το ConceptD 7 Ezel , δύο πολύ ισχυροί φορητοί υπολογιστές με τιμή 2499 $ που απευθύνονται σε ελαφρώς διαφορετικούς χρήστες.

    Το Acer Predator Helios 500 είναι ένας φορητός υπολογιστής καθαρά για χρήση gaming με πάνελ οθόνη 17,3 ιντσών. Ως εκ τούτου, έρχεται με μια επιλογή οθόνης mini-LED 144Hz 4K που έχει ανώτερη μικρο-ρύθμιση και φωτεινότητα (“συγκρίσιμη με HDR 1000”, λέει η Acer).

    Εάν προτιμάτε υπερβολικά υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης, η επιλογή οθόνης των 1080p αγγίζει τα 360Hz και παρέχει ελάχιστο λανθάνοντα χρόνο (3ms) και εξαιρετικά ομαλή κίνηση.

    Ο συγκεκριμένος φορητός υπολογιστής διαθέτει 11 Gen Intel Core i9 CPU και μια NVIDIA GeForce RTX 3080 GPU ένας πολύ ισχυρός συνδυασμός για μέγιστη απόδοση. Δεν έχουμε δει μια επιλογή Core i7, αλλά αν υπάρχει όταν το σύστημα γίνει διαθέσιμο (τον Αύγουστο), θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα. Μπορεί να χωρέσει έως 64 GB μνήμη RAM και 2 TB αποθηκευτικό χώρο, οπότε θα μπορούσε τελικά να χρησιμεύσει ως ένα PC κατάλληλο και για “βαριές” εργασίες επεξεργασίας βίντεο.

    Από την άλλη υπάρχει και το μοντέλο Acer ConceptD 7 Ezel των 15,6 ιντσών που διαθέτει επίσης τον επεξεργαστή γραφικών NVIDIA GeForce RTX 3080, αλλά έρχεται από προεπιλογή με έναν επεξεργαστή Intel Core i7-11800H 11ης γενιάς. Βέβαια υπάρχει και η παραλλαγή του ConceptD 7 Ezel Pro με CPU Intel Xeon W-11955M και GPU NVIDIA RTX A5000 / A3000 με όλα τα κατάλληλα προγράμματα οδήγησης για διάφορες επαγγελματικές εφαρμογές. Αυτή η επιλογή καθιστά το ConceptD 7 Ezel Pro πολύ διαφορετικό από το ένα τυπικό φορητό PC τύπου gaming.

    Ο σχεδιασμός του πλαισίου και η υποστήριξη e-Pen στο ConceptD 7 Ezel Series είναι επίσης μια πολύ ξεχωριστή πινελιά και απευθύνεται σε χρήστες “Creative”. Η περιστρεφόμενη βάση είναι φανταστική για να φτάσετε την επιφάνεια της οθόνης στην τέλεια γωνία για προβολή και γραφή.

    Τέλος, οι επιλογές εμφάνισης περιλαμβάνουν οθόνη αφής με πιστοποίηση 4K Pantone με εξαιρετική ακρίβεια χρώματος.

    [via]

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles