21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    “Φλερτάρει” με την ιδέα μεγάλου John Wick video game η Lionsgate

    Η Lionsgate «φλερτάρει» με την πιθανότητα ενός μεγάλου video game το οποίο θα βασίζεται στο γνωστό action franchise “John Wick” με τον Keanu Reeves.

    Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, οι πρώτες συζητήσεις με επενδυτές έχουν ήδη λάβει χώρα και διάφορες προτάσεις έχουν πέσει στο… τραπέζι για τη μεταφορά των δημοφιλών ταινιών με τον Reeves σε ένα μεγάλο ΑΑΑ παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια συναρπαστική ιδέα, τα στελέχη της Liongate δίστασαν να αποκαλύψουν πολλά για το επερχόμενο project.

    Το παιχνίδι αναμένεται να βασιζεται στην τριλογία John Wick, που θεωρείται από τα καλύτερα κινηματογραφικά franchise της τελευταίας δεκαετίας. Σημειώνεται ότι μέσα στο 2023 θα δούμε το «John Wick: Chapter 4» σε σκηνοθεσία Chad Stahelski, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν, εκτός από τον Reeves, οι Laurence Fishburne, Ian McShane, Lance Reddick, Rina Sawayama, Donnie Yen, Shamier Anderson, Hiroyuki Sanada, Bill Skarsgård, Scott Adkins και Clancy Brown.

    Διαβάστε επίσης:

    God of War: Ragnarök: Κυκλοφόρησε νέο story trailer στα ελληνικά

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles