15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Εξατομικεύστε και εκτυπώστε μόνοι σας τις προσωπικές σας κάρτες με τη λύση BADGY

    Δώστε στον οργανισμό σας, στο εκπαιδευτικό σας ίδρυμα, στην εταιρεία σας, την  επαγγελματική εμφάνιση που σας αρμόζει, χρησιμοποιώντας προσωπικές πλαστικές κάρτες. Κρατώντας τα λογότυπα και τις φωτογραφίες των συνεργατών σας, οι προσωπικές κάρτες ενισχύουν την εικόνα σας και σας κάνουν να ξεχωρίζετε από το πλήθος.

    Οι προσωπικές πλαστικές κάρτες Badgy είναι αδιάβροχες, μεγάλης αντοχής  και μπορούν να δημιουργηθούν και να εκτυπωθούν εύκολα και άμεσα.  Εκτυπώνονται σε ποιοτική πλαστική κάρτα σε υψηλή ανάλυση. Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη προτύπων προσφέρει πολλά σχέδια καρτών για να επιλέξετε μια. Ασφαλώς μπορείτε να δημιουργήσετε και μια δική σας. Εκδώστε έως και 95 κάρτες ανα ώρα, μία μία ή πολλές μαζί. Τα μέλη / συνεργάτες σας λαμβάνουν αμέσως την κάρτα τους.

    Η λύση BADGY είναι μια ολοκληρωμένη λύση που αποτελείται από :

    • Eκτυπωτή Badgy
    • Λογισμικό σχεδιασμού καρτών – Εvolis Badge Studio®
    • Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη προτύπων καρτών
    • Εγχρωμη ταινία + κάρτες PVC
      (53,98 x 85,60 mm)+ 1 κάρτα καθαρισμού

    Διαθέσιμο από την  ΑΜΥ Α.Ε., Τηλ. 2106133000, Εmail: [email protected].

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles