BREAKING

Εξερευνήστε νέους κόσμους χρωμάτων με την τηλεόραση LG NANO 78QA

Με τεχνολογία NanoCell της LG, η τηλεόραση LG NANO 78QA θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχος για θέαση στο σπίτι και θα προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές χαλάρωσης, προβάλλοντας αγαπημένα προγράμματα. Η έξυπνη τηλεόραση της LG που χρησιμοποιεί νανοσωματίδια για να φιλτράρει τα ασαφή χρώματα από τα μήκη κύματος RGB, προβάλει αληθινά χρώματα σε Real 4K ανάλυση.

Ο επεξεργαστής α5 Gen5 AI 4K αναλύει το αρχικό περιεχόμενο και το βελτιστοποιεί για αναβάθμιση της ποιότητας, και χρησιμοποιεί την επεξεργαστική του ισχύ για να παράγει γνήσια χρώματα. Με το AI Brightness Control η φωτεινότητα προσαρμόζεται αυτόματα στην οθόνη ώστε να ταιριάζει με τα επίπεδα φωτισμού περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας βέλτιστη προβολή σε οποιαδήποτε ρύθμιση.

Η LG Nano 78QA φέρνει τη φαντασία στο σπίτι αφού με τη βοήθεια του FILMMAKER MODE™1 προβάλλει τις ταινίες όπως ακριβώς τις οραματίστηκε ο σκηνοθέτης, χωρίς καμία προσαρμογή στην υφή ή σε άλλες οπτικές ρυθμίσεις της ταινίας και με εκπληκτικό Pure Color. Επιπλέον, το HDR 10 χαρτογραφεί δυναμικά τις αποχρώσεις καρέ-καρέ ώστε όλοι οι τύποι περιεχομένου να απεικονίζονται με μεγαλύτερη αντίθεση για μια πιο εντυπωσιακή και καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Η LG NANO 78QA διαθέτει όλα τα τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά που μετατρέπουν τις στιγμές στο σπίτι σε μια απολαυστική εμπειρία: Έξυπνος βοηθός για εύκολη σύνδεση με τις συνδεδεμένες συσκευές στο σπίτι, φωνητικός έλεγχος χάρη στην υποστήριξη Apple AirPlay2 και Homekit, αθλητικές ειδοποιήσεις3 από τις αγαπημένες ομάδες και τους πιο σημαντικούς αγώνες, λειτουργία «Το προφίλ μου»4

που μπορεί να προσφέρει μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία στον χρήστη καθώς και τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ ατομικών προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας.

Επίσης, η τηλεόραση προσφέρει απεριόριστο περιεχόμενο και ατέλειωτες ώρες διασκέδασης, με άμεση πρόσβαση σε μεγάλες υπηρεσίες streaming5, όπως Netflix, Apple TV +, Amazon και Prime Video.

Εκτός από την εξαιρετική θέαση που προσφέρει και τα προηγμένα χαρακτηριστικά της, η LG NANO 78QA, συναρπάζει και με τον καθηλωτικό της ήχο. Διαθέτει AI Sound Pro και αλγόριθμους "deep learning AI" που μετατρέπουν 2 κανάλια ήχου σε εικονικό ήχο surround 5.1.2, επιτρέποντας την εκτίμηση οποιουδήποτε περιεχομένου με πλούσιο, βελτιωμένο ήχο. Το AI Sound Pro προσαρμόζει επίσης τις ρυθμίσεις ήχου με βάση τον τύπο του περιεχομένου που απολαμβάνετε για μια εξαιρετική οπτικοακουστική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς.

Όμως, η LG NANO 78QA δεν καλύπτει μόνο τις ανάγκες θέασης, αλλά εμφανίζει κορυφαίες επιδόσεις και στο gaming. Το παιχνίδι μέσα από την LG Nano είναι σκέτη απόλαυση αφού αναπαράγεται γρήγορα και ομαλά. Μέσω του NVIDIA GeForce Now6, μια πλατφόρμα παιχνιδιών στο Cloud7, τα πιο πρόσφατα παιχνίδια υπολογιστή έρχονται απευθείας στην τηλεόραση για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Ο χρήστης μπορεί ακόμα και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε χάρη στη συνδεσιμότητα με διάφορες συσκευές. Η LG Nano 78QA διαθέτει Game Optimizer και παρέχει βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις για διάφορα είδη παιχνιδιών, όπως FPS, RPG και RTS, δίνοντας πρόσβαση στα πάντα από ένα σημείο για καλύτερο έλεγχο των ρυθμίσεων εικόνας και ήχου. Η απόλαυση παιχνιδιού HDR υψηλής ταχύτητας σε τηλεόραση NanoCell με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των ALLM, eARC και HGiG8 αλλάζουν τα δεδομένα του παιχνιδιού και το βελτιωμένο ηχοσύστημα βοηθά το χρήστη να βυθιστεί ακόμα περισσότερο στον κόσμο του παιχνιδιού. Βρείτε την LG NANO 78QA σε διαστάσεις, 43 ,50, 55 & 65 ίντσες, επιλέξτε το μέγεθος που ταιριάζει στο χώρο σας και κάντε τη ζωή σας καλύτερη με την LG.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment