24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Εκτόξευση για το Spotify με 155 εκατ. subscribers και 345 εκατ. active users!

    Το Spotify αποτελεί την απόλυτη πλατφόρμα streaming μουσικής και ένας από τους κυριότερους προορισμούς για podcasts. Τα νούμερα του Spotify πραγματικά εντυπωσιάζουν, με τη σουηδική εταιρεία να ανακοινώνει πρόσφατα τεράστια αύξηση στους ενεργούς subscribers. Συγκεκριμένα, το Spotify αυτή τη στιγμή μετράει 155 εκατομμύρια subscribers (επί πληρωμή) και περισσότερους από 345 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

    H γνωστή streaming υπηρεσία «ανέβασε» τα νούμερα της σημαντικά, καθώς από 144 εκατομμύρια χρήστες το Σεπτέμβριο και 124 εκατομμύρια στα τέλη του 2019 κατάφερε να σπάσει το φράγμα των 155 εκατ. subscribers (μια αύξηση 24% year-to-year). Η Ευρώπη και η Β. Αμερική αποτελούν τις δύο περιοχές που το Spotify διαθέτει την πιο ισχυρή παρουσία, ενώ μια αγορά που τα πηγαίνει εξαιρετικά είναι και η Ρωσία. Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει και στον τομέα των podcasts, καθώς η γνωστή streaming υπηρεσία μουσικής «φιλοξενεί» 2.2 εκατομμύρια podcasts. Τα συνολικά έσοδα της σουηδικής εταιρείας ανέρχεται στα 2.17 δισεκατομμύρια ευρώ, παραπάνω από τα 1.86 δισεκατομμύρια ευρώ που σημείωσε το Spotify για την ίδια χρονική περίοδο πέρσι.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles