19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Εκτός Spotify η μουσική του Neil Young

    Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι ο Neil Young ζήτησε από τους υπεύθυνους του Spotify να διαγράψουν τη μουσική του από την υπηρεσία streaming λόγω της συνεργασίας τους με τον ηθοποιό και παρουσιαστή Τζο Ρόγκαν.

    Συγκεκριμένα, σε επιστολή που δημοσίευσε ο 76χρονος Καναδο-Αμερικανός τραγουδιστής, συνθέτης και μουσικός έγραψε ότι δεν εκτιμά τη σχέση του Spotify με το Rogan και το podcast του «The Joe Rogan Experience», το οποίο διαδίδει «ψευδείς πληροφορίες» σχετικά με εμβόλια για την Covid-19.

    Η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε, καθώς το Spotify ανακοίνωσε ότι θα αφαιρέσει τον κατάλογο του Καναδο-Αμερικανού τραγουδιστή-τραγουδοποιού Neil Young.

    «Θέλουμε όλο το μουσικό και ηχητικό περιεχόμενο του κόσμου να είναι διαθέσιμο στους χρήστες του Spotify. Αυτό συνεπάγεται μεγάλη ευθύνη για την εξισορρόπηση τόσο της ασφάλειας των ακροατών όσο και της ελευθερίας των δημιουργών. Έχουμε εφαρμόσει λεπτομερείς πολιτικές περιεχομένου και έχουμε αφαιρέσει περισσότερα από 20.000 επεισόδια podcast που σχετίζονται με την Covid-19 από την έναρξη της πανδημίας. Λυπούμαστε για την απόφαση του Neil Young να αφαιρέσει τη μουσική του από το Spotify, αλλά ελπίζουμε να τον καλωσορίσουμε ξανά σύντομα» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Spotify που δημοσιεύθηκε από τους New York Times και το Hollywood Reporter.

    Διαβάστε επίσης:

    Τον κόσμο των NFTs ετοιμάζεται να “εξερευνήσει” το YouTube

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles